Merhabalar, kedim yaklaşık 2.5 yıldır bizimleydi. Sokaktan sahiplenmistik. Bir gozu mantar olmustu ve tedavi ile düzelttik. Daha sonra da çeşitli hastalıklara yakalandı. Pahali tedaviler olmasina rağmen yaptik ama bu tedavilerde sonra iyice hırçınlaşti. Son 1.5 yıldır sagligi çok iyi sadece yaramaz olduğu için sürekli bir yerlerini kiriyordu. 1 yasinda da kizim var. Onceden bize de çok saldiriyordu baya ciddi zararlar veriyor. Veteriner bi cozum bulamadı bir ara sakinleştirici verdik ama o da etkisini kaybetmeye başladı bir sure sonra. Neyse Son dönemde bebeğime çok ciddi saldırıları oldu. Boynuna filan saldiriyor ve zor ayırıyoruz cocugun zaten illa bir yerinde normal ısırık izleri oluyordu ama Boynuna kafasına da saldırılar başladı. Bebegim artık kediden cok korkuyordu kedi ile yakın olsa hemen agliyordu. Geceleri zaten hic durmuyor cocuk surekli korkarak uyaniyordu.Bugun sitenin bahçesine biraktim diğer kedi evlerinin olduğu yere sabah akşam yemeğini veririm bakımını yaparim diye dusundum. Ama çok üzülüyorum. Evde kalınca da rahat değilim evde degilkende. Bugun bir kaç kere yanına gittim hiç yanima gelmedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok üzülüyorum