Kedilerle fotoğraf çektirmek zorunlu haller dışında yasak

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Suudi din adamı: Kedilerle fotoğraf çektirmek zorunlu haller dışında yasak

Suudi Arabistan'ın önde gelen din adamlarından Salih El-Fezvan, "zorunlu haller" dışında kedilerle fotoğraf çektirmenin yasak olduğunu duyurdu.
k9wqnyn.png

Dış Haberler

Çarşamba, 25 Mayıs 2016 20:08

Televizyonda açıklamalar yapan Suudi Arabistan'ın en üst düzey din adamlarından Salih Bin Fevzan El-Fezvan, kedilerle ve diğer hayvanlarla fotoğraf çektirmenin "zorunlu haller" dışında yasak olduğunu söyledi.

El-Fezvan, Suudilerin "Batılılar gibi olmak" için kedilerle fotoğraf çektirdiklerini öne sürdü.

Suudi din adamı, sonrasında gereklilik halleri dışında genel olarak fotoğraf çektirmenin de kötü olduğunu, "hiçbir şeyle" fotoğraf çektirilmemesi gerektiğini söyledi.

http://haber.sol.org.tr/dunya/suudi-din-adami-kedilerle-fotograf-cektirmek-zorunlu-haller-disinda-yasak-157131

oldu madem, zorunlu hal ne olabilir onu da bilemedim:KK53::KK53:

Son düzenleme:
Bu kadarına da pes artık bu dünyayı nasıl görüyor bu din adamları

Son düzenleme:
Yasakları da abartıyorlar anlamıyorum bu dünyaya ne oluyor :(

mesela kedinin döşünde allah yazıyosa çekebiliriz.

ama favorim allah yazan domates

Bir yerde Allah yazısı görünce mucizeymiş gibi bakıyorlar. Yahu şu kockoca evreni bizi Allah yaratmadı mı ? Sanki o yazıyı görünce Allah'ın varlığından emin oluyor ve önceden demek ki içsel olarak inanmıyorlar gibi bir izlenim oluşuyor bende.

Hz. Muhammed kedi besliyormuş ! Artık şu arapların yasaklarından, kafalarına göre kuranı kerimi, bize anlatmalarından yorumlamalarında vallahi bıktım.
İsmin resmin konuyla pek alakalı Arabistanlı din adamları seni görmesin

İsmin resmin konuyla pek alakalı Arabistanlı din adamları seni görmesin

Hahahaha görsünler seviyorum kedileri :dondurma: Onlar önce dönsün o dar beyinlerine baksınlar İslam dinini kendi çıkarları için kullanıyorlar . Ne kadar bilgiden yoksun bir topluluk olursa yönetilmesi daha kolay olur. Aman her şey günahhhh :sinirli:

Back