• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

KEDİDİRKEDİ LÜTFEN BANA DA YARDIMMM ETT:KK43::KK43::KK43:Çok mutsuzum spor yapmama rağmen kilo veremiyorum
kahvaltımı saat 10 gibi,akşam yemeğini de 5 gibi yiyorum yeşil çay içiyorum..15 güne kadar TK500 Yapıyodum 1 ay yaptım hevesim kırıldı bırKTIM ONDAN ÖNCE DE LESLİE CALLENETİC HEPSİNİDE yaptım ama nedense olmadı boyum 169 kilom 71.5 aynalardan nefret eder hale geldim nerdeyse:KK47::KK47:ayrıca 2. çocuğu düşünüyoruz bu kilo ile hamile kalmak istemiyorum eşim vücüdumun spora ve diyete aliştığını bi değişikliğe ihtiyacı old.söylüyo yani hamilelik YARDIMINI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Hayırlı günler kızlar. Kedicim 45 dk sporumu yaptım çok güzel oldu. Bu zamana kadar üst bacağımın ön tarafı ağrımazdı şu iki gündür ağrıyor. Acaba kas mı oluyo noluyo. Eger öyleyse hiç iyi degil zaten kalınlar maşallı ları var. Bana bi akıl ver canım

Sen ne güzel birşeysin öyle ya. Yazdıklarını okumak çok mutlu ediyor beni herkesle tek tek ilgileniyorsun Allah razı olsun senden canım kedi :KK37::KK74:
Ay canım ne yaptım Allah sizden de razı olsun :oops:
canıımm benim derdim hem kilo almak hemde sıkılasmak kilo verdirici egzersizlerden istemiyorum squat yapıyorum mutlaka ama basenlerimde genişlesin istiyorum biraz dar bir kalcaya sahibim cunku bunn icin varmı bir yontem bulamadımo_O
Hımmm hoş geldin öncelikle ben biraz bakayım biraz dolgunlaşıp serpilen popo için :) :KK76:
Sürekli yapsam her gün ne kadar zamanda etki görmeye başlarım???

Çok teşekkür ederim bu arada:)
2 -3 haftada bile görürsün alt bacak çok heveslidir kalınlaşmaya :) :D

Olsun canım önemli değil. :) Evet pko çok kötü bir şey ya ilaç kullanıyorum ben yeni başladı yazında kullanıp bırakmıştım. Diane 35 sen ilaç kullanıyor musun canım ? Evet çikolata falan yok artık. Fotoğrafımı çekerim belki başarı yazısı yazarsam atarım :) Ölçülerimi alacağım bugün yada yarın. Verdiğin sporu yapacağım kediciğim sağol :) Şimdi ben 97.1 kiloyum sanırım 15-20 kilo verene kadar bölgesele geçmeyim mi yoksa yavaş yavaş bölgeselde katayım mı sporlara ? Verdiğin yemek tarifi içinde teşekkür ederim :)
15-20 kg verene kadar geçme bölgesele sonradan yavaş yavaş programına katarız bögesel'i şimdi yaparsan sakatlanırsın :stop:
KEDİDİRKEDİ LÜTFEN BANA DA YARDIMMM ETT:KK43::KK43::KK43:Çok mutsuzum spor yapmama rağmen kilo veremiyorum
kahvaltımı saat 10 gibi,akşam yemeğini de 5 gibi yiyorum yeşil çay içiyorum..15 güne kadar TK500 Yapıyodum 1 ay yaptım hevesim kırıldı bırKTIM ONDAN ÖNCE DE LESLİE CALLENETİC HEPSİNİDE yaptım ama nedense olmadı boyum 169 kilom 71.5 aynalardan nefret eder hale geldim nerdeyse:KK47::KK47:ayrıca 2. çocuğu düşünüyoruz bu kilo ile hamile kalmak istemiyorum eşim vücüdumun spora ve diyete aliştığını bi değişikliğe ihtiyacı old.söylüyo yani hamilelik YARDIMINI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Şşşş bir sakin ol bu topikte umutsuzluk yok ASLA ! :stop::KK67:
Şimdi bu normal bir anda her şeyi bıçak gibi yemeği kesersen vücudun alarm moduna geçer ne yağını nede kilonu bırakmaz ki yakasın . Öyle 1 ay yapıp hevesin kırılıyorsa 100 150 kg' den başlayanlar ne yapsın a canım ? Birincisi sen bu kiloyu 1 ayda mı aldın ? Bu kiloyu 1 ayda veresin o yüzden sabırlı çok sabırlı ve istikrarlı olacağız dimi :KK25: :KK60: Şimdi ben sana haftada 4 gün 25 dakika egzersiz yapabilir misin , şekeri tuzu beyaz ekmeği kesip az ama istediğin her şeyi yiyebilirsin desem yapabilecek misin ?

Hayırlı günler kızlar. Kedicim 45 dk sporumu yaptım çok güzel oldu. Bu zamana kadar üst bacağımın ön tarafı ağrımazdı şu iki gündür ağrıyor. Acaba kas mı oluyo noluyo. Eger öyleyse hiç iyi degil zaten kalınlar maşallı ları var. Bana bi akıl ver canım

Ön bacak kasın çalışıyor ama bu normal spor yapıyorsun hemen hemen her kas çalışır önemli olan odak kaslar . Unutma 2 günde bizim gibi evde yapanlar kas
ya pa maz ! Ben senelerdir evde yapıyorum ne zaman 6 kg'lik dambılla squat yapmaya başladım o zaman ön bacak biraz daha çıktı :KK19::KK39:

tumblr_ng19x4EkGp1r4dtqwo1_500.jpg

Wuhuuuu gözüm gönlüm açıldı daha çok spor yapmak istiyoruuumm :KK57:

Başka biryere mi girdim zannettim. Ayy bunlar çok güzel ya.bunları görünce yemek yiyesim gelmiyor hep spor yapmak istiyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ne dersen yapmaya varim yeter ki zayiflayayim
Egzersiz tabiki yaparim hatta bugun cardio callenetice basladim 30dk onu yaptim

Spor yapmadan önce sürdüğünüzerine yağ krem birşey var mı. Bunların etkisi var mı açıkcası herkes birşey söylüyor hangisi doğru

Back