bayıldım videoya...
İnsanlar, çocukları hayvanları sevsin diye uğraşıyor. Biz uzaklaştırmaya çalışıyoruz. Oysa doğayı seven her şeye sevgiyle bakar. Daha optimist olur daha mutlu büyür.
bunu anlayamayan çok insan var malesef...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanlar, çocukları hayvanları sevsin diye uğraşıyor. Biz uzaklaştırmaya çalışıyoruz. Oysa doğayı seven her şeye sevgiyle bakar. Daha optimist olur daha mutlu büyür.
ay maşallah kuzucuğaIcimi rahatlatınız :) rahatlauyuya bilirim. Hepinize tek tek tşkr ederim. Buda kedicigim
Arkadasimin evde bes tane kedisi ve iki cocugu var. Tabi ki de batil inanç. Nedir bu kedilerin insanlardan cektigi yaa
Yok artık ben hamileyken İran kedimiz vardı. Fena tüy döküyordu. Doğumdan sonra çocuğun boğazına tüy kaçar diye diye ayırdılar biziii. Hala vicdaan yaparım ki alakası yokmuş.. Temizliğini yapınca şu an arkadaş olurdu kızıma. .(
olurmu öyle şey , bir sürü evinde kedi olup hamile kalan biliyorum, saçma
peygamber efendimizinde kedisi varmış (evindemiydi net bilmiyorum eteğinde kedi uyurmuş kedinin rahatını bozmamak için eteğini kesermiş diye duydum) e hanımlarının çocuğu olmuş
aa o kadarını bilmiyordum, ne güzel:)aynen oyle hatta lakabıda kedisevenmıs cebınde bıle yavru kedısı olurmus
Selam kızlar, kısa ve net sorumu sorayım.
Benim evimde kedim var, yavru daha çok baglı bana ve eşime.
Onsuz bu evimizi düşunemiyorum bile.
Ama bu gun biri dediki bana kedi olan evde kadın hamile kalamaz....!!!!
şaşırdım ve bir okadar korktum.
dogrumu bu sizce...???
Hamilelik ve kedi icin cok sey okudum wc fln temizlenmemesi gerektigini faln biliyorum.
Ama biz bebek istiyoruz, beklemedeyiz olmuyor şimdilik.
sorun kedi mi acaba?
Selam cnm. Biz 4 aydr istiyoruz.Benim 4 kedim varken hamile kaldım. Ama aşıları tamdır hepsinin düzenlide veterinere götürürüm. Hamile kalmaya çalışıyorsanız ovulasyon testlerini ve preseed jeli öneriyorum ben öyle kaldım.buarada kadın doğum uzmanına gittiniz mi? Kontrollerinizi yaptırdınız mı? Ne zamandır bebek için uğraş veriyorsunuz?
Selam kızlar, kısa ve net sorumu sorayım.
Benim evimde kedim var, yavru daha çok baglı bana ve eşime.
Onsuz bu evimizi düşunemiyorum bile.
Ama bu gun biri dediki bana kedi olan evde kadın hamile kalamaz....!!!!
şaşırdım ve bir okadar korktum.
dogrumu bu sizce...???
Hamilelik ve kedi icin cok sey okudum wc fln temizlenmemesi gerektigini faln biliyorum.
Ama biz bebek istiyoruz, beklemedeyiz olmuyor şimdilik.
sorun kedi mi acaba?