Kediiiiii

Benim 4 kedim varken hamile kaldım. Ama aşıları tamdır hepsinin düzenlide veterinere götürürüm. Hamile kalmaya çalışıyorsanız ovulasyon testlerini ve preseed jeli öneriyorum ben öyle kaldım.buarada kadın doğum uzmanına gittiniz mi? Kontrollerinizi yaptırdınız mı? Ne zamandır bebek için uğraş veriyorsunuz?

Allahim ya ne sacma dusunce kedimi 2010 yilinda aldim 2012 de hamileydim yil 2015 gene hamileyim vede ondan hicc vazgecmedim banada dedilet kil tuy , kaka olayini hic kimseye kulak asmadim kime ne ben çocukluktan beri kedi ile buyudum tuyude kacmistir muhakak asisi olduktan sonra kuru mama ile besleniyor sa hic bisey olmaz. Insan evcilini aileden biri gibi gormeli korumalı bos konuşan a haddini bildirmeli

benımde kedim var
agzımda burnumda kafamda aramızda heryerde uyuyor ve ben suan HAMİLEYIM
üstelık 2 ayda kaldım yani

asısı duzenlıyse tuylerını kestırıyosan tırnagını kesıyosan cıg et vermıyorsan hıc bı sorun olmaz
ben kedımın dısıne kadar fırcalarım mumunu temızlerkende eldıven gıyerım

hamıle kaldıkdan sonra cok ıclı dıslı olmamak gerekıyor ılk 3 ay

bu kedı kopek kisti yasarsın dıyenler ıcınde sunu soylıyım
butun veterınerlerın hayvancılıkla ugrasanların ölmesı gerektı zaarr

benım komsum hamıleyken kedi kisti oldu
kendıs kedıden son derece nefret eder kedım var dıye benım evıme gelmıyor
kedi kisti oldu ama

bu tamamen vucudunla alakalı olacagı varsa sokaktakı hayvanlardan yıne olur

tuyu ucarrr sende nefes alıp verırsın cıgerıne gıder oldu bıttı

anladınmı kuzus korkacak bırsey yok

ben astım hastalıgımı kedıler sayesınden yendım
kedıye alerjım var hapsuruyorum kedı besleyerek atlattım :) sıkıntı yok

aldıgın kedıyı gerı sokaga bırakmak cok gunah

Icimi rahatlatınız :) rahatla
image.jpg
uyuya bilirim. Hepinize tek tek tşkr ederim. Buda kedicigim
ay maşallah kuzucuğa
bu da benim koca danam Büyüdü iyice

Yok artık ben hamileyken İran kedimiz vardı. Fena tüy döküyordu. Doğumdan sonra çocuğun boğazına tüy kaçar diye diye ayırdılar biziii. Hala vicdaan yaparım ki alakası yokmuş.. Temizliğini yapınca şu an arkadaş olurdu kızıma. .(

bı veterınere sorsaydınız keske
ıran kedılerı nasılda tatlı oluır

bıde bebeklerın cocukların bagısıklık sıstemını guclendırıyor kedıler

olurmu öyle şey , bir sürü evinde kedi olup hamile kalan biliyorum, saçma
peygamber efendimizinde kedisi varmış (evindemiydi net bilmiyorum eteğinde kedi uyurmuş kedinin rahatını bozmamak için eteğini kesermiş diye duydum) e hanımlarının çocuğu olmuş

aynen oyle hatta lakabıda kedisevenmıs cebınde bıle yavru kedısı olurmus

kediinin aşlarını yaptır tüy sorunu için diğer teori ise asparagas.... kaldı mı böyle hurafeler yahu....

Selam kızlar, kısa ve net sorumu sorayım.
Benim evimde kedim var, yavru daha çok baglı bana ve eşime.
Onsuz bu evimizi düşunemiyorum bile.
Ama bu gun biri dediki bana kedi olan evde kadın hamile kalamaz....!!!!
şaşırdım ve bir okadar korktum.
dogrumu bu sizce...???
Hamilelik ve kedi icin cok sey okudum wc fln temizlenmemesi gerektigini faln biliyorum.
Ama biz bebek istiyoruz, beklemedeyiz olmuyor şimdilik.
sorun kedi mi acaba?

Kedisi olup yeni doğum yapmış bir tanıdığım var şu anda. Hem de bir değil tam iki tane =)) sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bizimde kedimiz var hiç korkutmuyor beni :):)

Benim 4 kedim varken hamile kaldım. Ama aşıları tamdır hepsinin düzenlide veterinere götürürüm. Hamile kalmaya çalışıyorsanız ovulasyon testlerini ve preseed jeli öneriyorum ben öyle kaldım.buarada kadın doğum uzmanına gittiniz mi? Kontrollerinizi yaptırdınız mı? Ne zamandır bebek için uğraş veriyorsunuz?
Selam cnm. Biz 4 aydr istiyoruz.
Daha once hamile kaldim 9 haftada gelisimi durdugu icin aldılar. Kediyi zaten eve ozamn aldik moral verir diye.
kintroperim dvmli yaptririm.
ovulasyon testi de yapiyorum.
ben bulgaristanda yasiyorum. Bu jeli inş bulurum burda.

Selam kızlar, kısa ve net sorumu sorayım.
Benim evimde kedim var, yavru daha çok baglı bana ve eşime.
Onsuz bu evimizi düşunemiyorum bile.
Ama bu gun biri dediki bana kedi olan evde kadın hamile kalamaz....!!!!
şaşırdım ve bir okadar korktum.
dogrumu bu sizce...???
Hamilelik ve kedi icin cok sey okudum wc fln temizlenmemesi gerektigini faln biliyorum.
Ama biz bebek istiyoruz, beklemedeyiz olmuyor şimdilik.
sorun kedi mi acaba?

Alakası bile yok. Ayrıca tuvaletini temizlememenizle de alakası yok. Hamile kalmadan önce toksoplazma için test yaptırın, kedinizi de test yaptırın siz negatif kediniz pozitifse sıkıntı olur sadece. Sadece o zaman tuvaleti ile muhatap olmamanız gerekir. Diğer zamanlarda sıkıntı yok. Ayrıca toksoplazma negatifseniz iyice yıkanmadığından emin olmadığınız sebze meyveleri de yememelisiniz. Sadece evinizdeki kediden değil yani.

Bir kediniz varsa lütfen bir veterineriniz de olsun. Düzenli aşılarını yaptırmaya çalışın. Düzenli aşıları yapılmış bir kedinin ne size ne de bebeğinize bir zararı vardır. Benim kedi ile hamile kalan ve bebeği ve kedisi evde mutlu mesut yaşayan bir çok arkadaşım var. Bir tane de biz olmak istiyoruz.

ay tamamını okumadım da annemin ailesi de babamın ailesi de kedi sahibi imiş hem de öyle 1 tane filan değil, iki taraf da 4 kardeş, bizim de kedimiz var senelerdir kaç kedi besledik bilmem de biz de bir o kadar kardeşiz. Valla çocuğu olmamayı bırak 3er 5er'iz mübarek

Neler amann Allah'ım :))
Kızlar hiç yazılanları okumadım arkadaşım konu açınca bende bir iki şey yazayım dedim..
Evde bir kızım var.. Ben ona kızım diyorum görenler aaa kediye bak diyor ama aslında o bir köpek...
Bizimle uyur, bizimle kalkar, bizimle yer, bizimle üzülür bizimle sevinir...
Aldığımızda 1 avuç fındık faresi kadardı.. Çok hastalandı günlerce tedaviler oldu ... Şİmdi 5 yaşında evimizin neşesi..
Evde köpek olmaz..
Köpek olan eve melek girmez.
Köpek şeytanın tükürüğüdür.
Köpegi at çocugun olsun...
Daha unuttugum bir sürü laf işittim ben...
Ama size tek bir şey söyleye bilirim.. Bununla ilgili Kuran'ı araştırdım okudum ve hiç böyle bir yazı görmedim.
AKsine hadislerde onların Rabbimizin sessiz kulları olduğunu ve bizim onlara bakmakla yükümlü oldugumuzu söylüyor...

Kısaca demem şuki eğer hayvanları sevdiğim, yardıma muhtaç olanların karnını doyurduğum kimine evimi açtığım, karıncaları yürüken fark edip üstüne basmadıgım, yağmur yagdıgı zamanlar da sümüklü böcekleri kaldırımlardan toplayıp kenara koydugum için;
Yaratandan ötürü yaratılanı sevdiğim için çocugum olmayacaksa varsın olmasın..
Ben böyle olmayı seviyorum..

Sevgiler..

X