KediAnnesi'nin Motivasyon Topiği

Hayalimdeki bacaklar :KK53:

tumblr_no4nohPyt31sfku6po1_500.jpg

Ne azcigi 10 kilo :KK43: 3 ay sikcaz disimizi :) sen de iyi gidiyosn ama takip ediyorum harikasin :KK200:

O 3 ayda tam yaza denk geliyor ha :KK53: Çok bozuyorum ama ya bozmasaydım neler olacaktı kim bilir:KK12:
Sen 12 kg vercem diyordun şimdi 10 diyorsun gitti mi 2 kg ?

O 3 ayda tam yaza denk geliyor ha :KK53: Çok bozuyorum ama ya bozmasaydım neler olacaktı kim bilir:KK12:
Sen 12 kg vercem diyordun şimdi 10 diyorsun gitti mi 2 kg ?

Eveeet gitti:) yaza denk geldiginden daha rahat veririm diye dusunuyorum. Zaten tatile gidip gidemicegimiz de mechul o yuzden seneye okula incecik basliyim baska sey istemiyorum :)

Eveeet gitti:) yaza denk geldiginden daha rahat veririm diye dusunuyorum. Zaten tatile gidip gidemicegimiz de mechul o yuzden seneye okula incecik basliyim baska sey istemiyorum :)

O zaman sanada tebrikler :KK9: Evet yazın daha iyi verilir hava güzelken enerji doluyorum spor yapasım geliyo 1 haftadır hava kötü bende yatıyorum malak gibi:KK53:
He çatlat okuldaki kızları çok kıskanc var öyle:KK48:

O zaman sanada tebrikler :KK9: Evet yazın daha iyi verilir hava güzelken enerji doluyorum spor yapasım geliyo 1 haftadır hava kötü bende yatıyorum malak gibi:KK53:
He çatlat okuldaki kızları çok kıskanc var öyle:KK48:

Aynen aynen hava kotu yiyesim geliyo :KK70: kiskanc kezbanlari catlatcam :p

Günaydınnnnn sevgili topiğimmmmmm
Bugun kahvaltıda sutlaç yicem :KK53:
Ama belki son anda vazgecerim diye şöööyle bir resim eklimm

zayıflama-resimli-10-620x553.jpg

Kilo vermenin en temel şartı yumurtalı, yeşillikli güzel bi kahvaltı etmek. 68den 59a bu sayede inmiştim. Sağlam bi kahvaltı edince saatlerce acıkmıyor insan. Böyle olunca da iki öğünle geçiyor gün. Karatay usulü yani. Yine yapabilsem süper olur aslında. Ah ah... Ne güzel 59 olmuştum. Şuan tartı 64'ü gösteriyor. :KK43:

merhaba kizlar.bende de zayiflamak istiyirum.motive olamiyorum bi turlu.dogumdan beri 3 yil gecti.3 kkilo verip 4 kilo geri almaktan biktim.sonra aklima geldi.ben kadinlar kulubunde dogum oncesi10 kilo vermistim .arkadaskarla birbirimizi motive ederdik.simdi tartilmaya korkuyorum.74 dum en son.neler yapiyorsunuz zayiflayann arkadaslar yazabilirmi.biraz destege ihtiyacim var:)

merhaba kizlar.bende de zayiflamak istiyirum.motive olamiyorum bi turlu.dogumdan beri 3 yil gecti.3 kkilo verip 4 kilo geri almaktan biktim.sonra aklima geldi.ben kadinlar kulubunde dogum oncesi10 kilo vermistim .arkadaskarla birbirimizi motive ederdik.simdi tartilmaya korkuyorum.74 dum en son.neler yapiyorsunuz zayiflayann arkadaslar yazabilirmi.biraz destege ihtiyacim var:)

Canım aslına bakarsan burası diyet topiği değil. Diyet yaparken motivasyonunu kaybedenler, gaza gelmek isteyenler için açmış oldugum bir sayfa.
Fotograflara bakarak yeniden motive olabilelim diye var yani. Benim dietimi paylastıgım farklı bir sayfa var oradan konusuyoruz. Ama genel olarak kalori sayımı yapıyorum gunluk 1000 kaloriyi geçmemeye calısıyorum.

X