KediAnnesi'nin Motivasyon Topiği

tumblr_nn4h1cKJre1u9r3aao1_1280.jpg

bende karbonhidrat diyetine basladimda bazi seyleri neye gore hesaplicam bilemiyorum.mesela tam bugday ekmegini kac puan olarak.hesaplamak.gerek biraz yorucu bu kb diyeti hesap yap dur :-)

Evet başta öylede sonra alışıyorsun basitleşiyor canım
Aldıgın her seyin ambalajında besin cetvelinden görebilirsin karbonhidrat değerini, olmayanlarıda diyetkolik sitesinden bakıyordum ben

Evet başta öylede sonra alışıyorsun basitleşiyor canım
Aldıgın her seyin ambalajında besin cetvelinden görebilirsin karbonhidrat değerini, olmayanlarıda diyetkolik sitesinden bakıyordum ben
tsk ederim canim hatirlarsan cetvelciler topiginde konusmustuk bende hasimatoluyum malesef o yuzden baya kilo aldim taktim kafaya gidecek.kilolar topiginde motivasyon olur insaallah :-)

tsk ederim canim hatirlarsan cetvelciler topiginde konusmustuk bende hasimatoluyum malesef o yuzden baya kilo aldim taktim kafaya gidecek.kilolar topiginde motivasyon olur insaallah :-)

Hatırlıyorum tabiki:KK48:
Bende haşimoto için ilaç kullanmaya basladım diyetle eş zamanlı bakalım inşallah işe yararda zayıflarız

Test edildi onaylandı nohut beni şişiriyor bundan sonra daha az tuketilecek.

Bu şişliğin üzerine bu sabah kahvaltı hafif geçirildi meyve ve tarcınla

Ohh misss

tumblr_nmtn3cYpdV1srdnvxo1_500.jpg

Bu da benden :) ben de basladim senin bu topigin bana coook etkili oluyor :) katkida bulunayim istedim :KK23:

Eklentiler

• Bahaneler-Kalori-Yakmaz-301x174.jpg
    Bahaneler-Kalori-Yakmaz-301x174.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 106
X