- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım karbonhidrat diyeti mi yapıyorsun
bende karbonhidrat diyetine basladimda bazi seyleri neye gore hesaplicam bilemiyorum.mesela tam bugday ekmegini kac puan olarak.hesaplamak.gerek biraz yorucu bu kb diyeti hesap yap durBir ara yaptım ama bıraktım canım
Şimdi kalori hesaplayarak yiyorum
bende karbonhidrat diyetine basladimda bazi seyleri neye gore hesaplicam bilemiyorum.mesela tam bugday ekmegini kac puan olarak.hesaplamak.gerek biraz yorucu bu kb diyeti hesap yap dur
tsk ederim canim hatirlarsan cetvelciler topiginde konusmustuk bende hasimatoluyum malesef o yuzden baya kilo aldim taktim kafaya gidecek.kilolar topiginde motivasyon olur insaallahEvet başta öylede sonra alışıyorsun basitleşiyor canım
Aldıgın her seyin ambalajında besin cetvelinden görebilirsin karbonhidrat değerini, olmayanlarıda diyetkolik sitesinden bakıyordum ben
tsk ederim canim hatirlarsan cetvelciler topiginde konusmustuk bende hasimatoluyum malesef o yuzden baya kilo aldim taktim kafaya gidecek.kilolar topiginde motivasyon olur insaallah
insaallahhhhHatırlıyorum tabiki
Bende haşimoto için ilaç kullanmaya basladım diyetle eş zamanlı bakalım inşallah işe yararda zayıflarız
Bu da benden :) ben de basladim senin bu topigin bana coook etkili oluyor :) katkida bulunayim istedim
Ayy cok sevindim yaaa kolay gelsin ozaman sanada
Bu arada ben seni çok zayıf dusunuyordum 3-5 kg mu fazlan var
Ne 3 5 i 177 boyum 72 kiloyum 12 kg falan fazlam var
Olsun ya boyun kurtarıyor göstermiyorsundur eminim
Bu defa bırakmaya hiç niyetim yok valla
Sende bırakmıyosun dimiiii
Yok ilk defa 4 gunu tamamladim