Kedi veya köpek besleyen,ilk bebeğimden asla ayrılmam diyen hamileler buraya:)

Turuncutahta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
36
1
86
Kızlar Merhaba;Evimde çok tatlı bir köpeğim ve kedim var..İlk hamilelik haberinden itibaren başta aileler olmak üzere olumsuz savaş başladı.Herkesi onlardan asla vazgeçmeyeceğimi anlatmaya çalışıyorum.Bu yolda tecrübelerimizde birbirimize destek olacağımızı bekliyorum.

öncelikle salıklı bir şekilde meleğini inşallah kucağına alırsın canımrabbım sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasip etsin
benimde bir kedim var henüz daha meleğim gelmedi ama şimdiden başladılar bile olursa bir gün göndercenmi?nasıl bakıcan?nereye koyucaksın?bebeğe tüy gelir vs..ama ben nasıl vazgeçerim bilmiyorumtabiki doğucak olan benim canımın bir parçası ona zarar gelmesini istemem ama okadar zamandan sonra onlarda evin bir parçası oluyor.herşeyden önce onlarda bir canlı sonuçtarabbim kolaylık nasip etsin umarım vazgeçmek zorunda kalmazsın canım

Canım vazgeçmemeli için elimden geleni yaparım,ben onlarsız yapamam ki..Aslında tüm doktorlarbir sorun yaratmayavağına hem fikir ayrıca çocuğun psikolojik ve beden gelişmesine de olumlu etkileri kanıtlanmış.Yurt dışında insanlar iç içe Yaşar bize gelince mi hastalık oluyor anlamıyorum..İnşallah güzel fotolarda paylaşacağım ileride herkeseümit olsun diye:)

aynen canım.bende sabırsızlıkla bekliyorum meleğimin gelmesinive tabiki kedimide birine verme taraftarı değilim.ama eminim sendede o şekildir eşim başta olmak üzere herkes bi şikayetçi nedensehalbuki şu dünyada bebeklerden sonra gelen en masum canlı hayvanlardırinşallah başarırsın canım.ve inşallah birgün bende bebeğim annesine gelmek istersebende ve benim gibilirde başarabilirben daha şimdiden okuyorum ve aksine doktorlar tavsiye ediyor çocuklarınıza bebekliğinden itibaren hayvan canlı sevgisini aşılayın diye.iyi bir gözetim altında tutarsan bence hiç bir sorun olmaz yabancı ülkelerde her evde genelde bir canlı besliyorlar bizimkiler gibi tüylülerdensakınan göze çöp batarmış hem bir şey olmaz allahın izniyleonlarda bizim evlatlarımız olmadı şuana kadar.onları yarı yolda terkedemeyiz

Canım inşallah en kısa zamanda allah sana da nasip etsin :) Sen böyle iyi yürekli şevkatli olmaya devam ettiğin sürece herşey yoluna girer hep merak etme

asla vazgeçme bebeklerinden benim de 2 tane var, çocuğun sağlıklı gelişimi için evde hayvanla birlikte büyümesini salık veriyor doktorlar. ben alerjime rağmen vazgeçmedim, geçemem.

Birde zaten sürekli temizlik yapıyoruz bizim insanların abartması..Köpeğim zaten çok uslu,sadece kediye dikkat etmem lazım:)

merhaba canım

32 haftalık gebeyim ve evimde üç kedim var tek şansım şu anda onlar bebek doğunca bağımsız olacak bir süre yani bebekle tanıştırmam 4. veya 5. aydan itibaren tabi yavaş yavaş kokusuna alıştırmam lazım inan tek kedi hiç bir sıkıntı yaşatmayacaktır. Kedilerim gebelik dönemince bebekleri oldu büyüttük sahiplendirdik harika bir mucizeydi. şimdi diğer kızım da gebe son günleri inşallah :) benim gebeliğim boyunca terapi oldular bana. insan kıyamıyorki onlara düzenli temizlik yapıldığında ve kaliteli bir süpürge olduğpunda inan hiiiiiç sıkıntı yok..

Merhaba, buradaki arkadaşlar çocuklarını buyutmuslerdir herhalde :) ben de temmuzda evlenıyorum ve bırı yenı olmak uzere 2 kedim var. Hamilelik konusu benı de dusunduruyor ama ıkısınıde baskasına vermeye hıc nıyetım yok gercekten. Buradakı anneler dogumdan soraki tecrubelerını paylasabılırler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…