• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi tırmığı

hestina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
875
819
103
özellikle kedisi olan arkadaslar bilirler kedi tırmığı izi çok zor geciyor :( kollarıma baktıkça şu ara çok rahatsız oluyorum erkek arkadasımda öyle, aşırı derin izler değil ancak kirli duruyor sanki, krem merhem cilt yenileyici kremler geciriyormu bana önerirmisiniz?

Burnumdaki iz 12 yildir var ama kedim burnumun derisini kaldirmisti o yuzden oyle.Onun disinda cizdigi,tirmaladigi,isirdigi butun yerler gecti.Tabi taze cizik ancak 2 3 haftada geciyor.

Küçükken kedim vardı, birkaç sene önce de çok tırmaladı şimdi iz falan yok.

Ya benimde çabuk geciyor normalde ama malum yazdan yeni çıktık bronzlasmıs tende beyaz beyaz çok kirli duruyor :/

ben farklı zamanlarda 5 kedı besledım
bırının tırmık ızı kaldı cok derındı onun dısında zamanla hepsı gectı
krem hıc kullanmadım
tırmıklarını severım o patılerın :)

özellikle kedisi olan arkadaslar bilirler kedi tırmığı izi çok zor geciyor :KK43: kollarıma baktıkça şu ara çok rahatsız oluyorum erkek arkadasımda öyle, aşırı derin izler değil ancak kirli duruyor sanki, krem merhem cilt yenileyici kremler geciriyormu bana önerirmisiniz?
Kedinin tırnaklarını kesmen kesin cozum olurdu ;)

Valla benim terorist bir kedim vardi :rolleyes:
Bi iki ay misafir etmistim evimde, elimi gorenlerin dudagi ucukluyordu
Abartisiz soyluyorum elimin ustunde 50-60 tane ust uste gecmis cizik vardi
Hatta cizik de denmez yarık yara kabuk tutmus cogu kaniyor falan
Ben dedim en az iki uc tanesi asla gecmeyecek
Ama 1-2 ay sonra eser kalmadi
Hicbir sey de kullanmadim

Gecer gecer:) benim de cok fena kollarim gecen cildiyeye gitmistim doktor kedimiz var anlasilan dedi:) cok derin olmadikca benimkilet max iki haftaya geciyor

Bu kadar rahatsız olman ilginç
Hele erkek arkadasının yara izinden rahatsız olması daha da ilginç
Direkt soğurum

Benim kedim vardi iki sene boyunca hic gecmedi o izler biri gecerken digeri basladi hep
Okulda arkadaslar koluna faça mi attin derdi dalga gecerlerdi

psikopat kızım sayesinde her yerim çizik. vampir ısırıyor da. kolum bacağım çift diş iziyle dolu.
genelde kendi kendilerine geçiyor.
çocuklara kullanılan çinko içerikli pişik kremleri de iyi geliyor.

Kantaron yağı var evde bazı çiziklerde canım yanıyor ve kulak çubuğunu batırıp bu yağı sürdüğümde acıyı alma özelliği var. Bir kaç dakika içinde acısı geçiyor. İzde kalmıyor. Yağın ize etkisi var mı bilmiyorum.

özellikle kedisi olan arkadaslar bilirler kedi tırmığı izi çok zor geciyor :KK43: kollarıma baktıkça şu ara çok rahatsız oluyorum erkek arkadasımda öyle, aşırı derin izler değil ancak kirli duruyor sanki, krem merhem cilt yenileyici kremler geciriyormu bana önerirmisiniz?

bir ara o kadar fazla çiziklerim vardı ki jilet attığımı sananlar oluyordu bense onlara bakıp bakıp mutlu oluyordum... geçmelerini istemezdim ama bir sene sonunda eser kalmıyor. yenilerini yaptırıyorum şimdi kuzucuklarıma çizin diyorum alın kolum sizin olsun :)))))

Back
X