Belki çok basit gibi görünse de benim akıl edemeyeceğim bir durum yaşadım geçenlerde ve yine benim gibi belki aklına gelmeyecek arkadaşları uyarmak istedim.
bir akşam kedim camın kenarında oturuyordu. bir baktım ağzında ucunda ip takılı iğneyi geveliyor. ip kısmını tamamen yutmuş iğne sallanıyo ağzında. hemen farkedip almasam belki iğneyi de yutacaktı. olur mu olur ( Allah korusun ) aman siz siz olun ortalıklarda iğne neyim bırakmayın
bir de daha önceleri afedersiniz sütyenimin askısı ortalıkta duruyordu onunda çoğunu yutmuş halde yakaladım. salyadan sırılsıklam olmuş sonuna kadar yutacaktı heralde minnoşum benim
Allah'ım korusun!!!
ya sizin kedileriniz de aynı mı? ben bizim afacana güzel süslü kedi evi, tırmalama tahtası falan aldım. onların yerine boş karton kutuda uyumayı ve bilgisayar çantamın üzerinde tırnaklarını törpülemeyi tercih ediyobi de camın kenarını geçtim, camı açtığınızda dışarıda kalan kısmın üzerine çıkıyo ve o incecik yerde bir rahat uyuyo ki sormayın ölüyorum ben bu kediye yaaa aşığım resmen
dün de modemin kablosunu koparttı, zar zor tamir ettik. kablolara yanaşmaması için ne yapmak lazım ki acaba :44:
yicem ben bu kediyi ya şapşalım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?