- 27 Ekim 2018
- 35
- 82
-
- Konu Sahibi Savagequeen
KötüymüşBiz tuvaletin iç kapısı kapattık. Lavabonun kapısı devamlı açık duruyor, istediği gibi girip çıkıyor. Koku, dağılma sıkıntımız yok ancak kum istediği kadar dolu yada temiz olsun ön ayakları kum kabına sıfır durup tam girişine işeme gibi bir huyumuz var onu çözemiyoruz :)
Yaa yavruları da oldu demek çok güzel bir histir heralde. Değişik bir durummuş ben de daha küçüktür belki diye düşünmüştüm. Belki yine de tekrar tuvalet eğitimi gibi öğretmeye çalışsanız düzelebilir..Kızım 3.5 yaşında. 2 aylıktan beri birlikteyiz. Tuvalet eğitimine anne yanında başlamıştı beraber çalıştığımız zamanda da hızla öğrendi hiç kaza geçirmedikDoğum yaptıktan sonra yavrularıyla birlikte kullanmaya başladığı dönemde ortaya çıktı aslında bu takıntı sonrasında değişmedi.
proline lavantalı.Marsilya sabunu ile pudralı hiç bir işe yaramıyor ama lavantalısı garip bir şekilde kokuyu kesiyor ve güzel topaklanıyor.Birde ben her temizlediğimde kutunun dibine karbonat döküyorum.Hem zararsız hemde koku önleyici.Merhaba kedim için mırmır topaklanan kum kullanıyordum ancak son zamanlarda çok bozdu kokuyor, dağılıyor ve kum kısa zamanda kullanılamaz hale geliyor. Kokuyu tolere eden ve kolayca topaklanan bir kuma ihtiyacım var.. Önerilerinizi bekliyorum
En iyisi doğal olanı tabi ki. Hatta bentonit kumlar başlı başına zararlı fakat kedim cam peletine alisamadi mecbur kullanıyorum. Kavunlu olanın kokusu da ağır değil hafif aroması varKokulu sabunlu kavunlu vs..
Bunlar kediniz için saglik sorunu oluşturmaz mi arkadaşlar ?
Adı üzerinde " kum " sonuçtaŞubat başında yavru kedim geliyor hiç tecrübemiz yok. kum konusunda kararsız kaldık verecek ailenin önerdiğini araştırdık yorumları beğenmedik toz uçurmayan topaklanan bir marka istiyoruz. lindo cat sabunluyu önermişti.
öyle hayal etmiyorum ama az toz çıkaran aradığımız. kedi içinde iyi olur diye düşünüyoruzAdı üzerinde " kum " sonuçta
hiç tozsuz olacak diye hayal etmeyin
N&N , PROPLAN önerebilirimBanada içeriği kaliteli olan mama önerirmisiniz lütfen whiskas alıyodum hem yaş hem kuru olarak ama market maması, içeriği iyi değil diye yorumlar okudum, hemde yavrum çok zayıf
Ben magicsand kullanıyorum. Koku ve topaklanma konusunda memnunum ancak tozutuyor biraz. Bide kumun içine karbonat döküyorum benMerhaba kedim için mırmır topaklanan kum kullanıyordum ancak son zamanlarda çok bozdu kokuyor, dağılıyor ve kum kısa zamanda kullanılamaz hale geliyor. Kokuyu tolere eden ve kolayca topaklanan bir kuma ihtiyacım var.. Önerilerinizi bekliyorum
ND alabilirsiniz ama fiyatı yüksek gelirse yavru için Britcare crazy olabilirBanada içeriği kaliteli olan mama önerirmisiniz lütfen whiskas alıyodum hem yaş hem kuru olarak ama market maması, içeriği iyi değil diye yorumlar okudum, hemde yavrum çok zayıf
Fiyatı hiç önemli değil sağlıklı olsunda çocugumuzND alabilirsiniz ama fiyatı yüksek gelirse yavru için Britcare crazy olabilir
ND Bende öneririm kedim severek yer.Fiyatı hiç önemli değil sağlıklı olsunda çocugumuz
Acana ve orjen dahada iyi mamalar ama bizde ND kullanıyoruz sağlıkla büyüsün tüyü kadar ömrü olsunFiyatı hiç önemli değil sağlıklı olsunda çocugumuz