- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
-
- Konu Sahibi Savagequeen
Bizim mutfagin balkonu da kapali camlaBen o konuda şanslıyım mutfağın küçük kapalı bir balkonu var orası kedimin odası oldu maması, suyu, tuvaleti orada duruyor bizim için çok rahat. Tabi dezavantajı da var kum kötü olunca yahut temizlemeyi unutunca koku direkt mutfağa geliyor...
Pisi pisi ve Van cat.Merhaba kedim için mırmır topaklanan kum kullanıyordum ancak son zamanlarda çok bozdu kokuyor, dağılıyor ve kum kısa zamanda kullanılamaz hale geliyor. Kokuyu tolere eden ve kolayca topaklanan bir kuma ihtiyacım var.. Önerilerinizi bekliyorum
Tuvalette duruyor. Sonuçta o da onun klozeti. Klozetin hemen yanında.Burada hazır kedi konusu varken sorayim bende
Kedilerinizin tuvaleti nerede duruyor ?
Çok dar banyo ve wcTuvalette duruyor. Sonuçta o da onun klozeti. Klozetin hemen yanında.
Burada hazır kedi konusu varken sorayim bende
Ben kendimde ilk günden itibaren bunu kullandım fiyatı da gayet güzel hemde koku vs olmuyor bebek pudrası kokuyor topaklanması da iyi dökülme konusunda benim kedi herşeyi döke saça gezdigi için dökülme olabiliyor ama her kedi aynı degil sorun bizimkinden kaynaklı olabilir kendisi biraz psikopat daMerhaba kedim için mırmır topaklanan kum kullanıyordum ancak son zamanlarda çok bozdu kokuyor, dağılıyor ve kum kısa zamanda kullanılamaz hale geliyor. Kokuyu tolere eden ve kolayca topaklanan bir kuma ihtiyacım var.. Önerilerinizi bekliyorum
Banyoda duruyorBurada hazır kedi konusu varken sorayim bende
İlginçmiş açıkçası ilk defa duydumTuvalette duruyor. Sonuçta o da onun klozeti. Klozetin hemen yanında.
Bilmem bana balkonda vs olması garip geldi aslında. Yani sonuçta bir klozet onunki de. Bizde koku problemi olmuyor hiç. Koku filtreli tuvaleti. Düzenli temizlenince de hiç koktuğunu bilmem.İlginçmiş açıkçası ilk defa duydum
Evet ben de bir kere aldım ve memnun kaldım mırmır'ın bozulmamış hali gibi ancak çok hızlı tükeniyor sanırım tekrar bulamadımMigrostan akkum aldık şaşırtıcı ama çok memnun kaldık.
Ben o kumu kullandığımda kedimin ağzı burnu su gibi akmaya başladı tuvaletine girince. Zaten sonra tuvalete girmek istemedi başka yere çişini yapmaya başladı ben de tekrar değiştirdim kumu ve düzeldi hemenMigrostan akkum aldık şaşırtıcı ama çok memnun kaldık.
Evet darsa koyulmaz. Bizim banyo çok büyük tam klozetin yan tarafında da boşluk var baya. Yan yana duruyorlar. Paspası da önünde. Hatta bazen ben lavabodayken çat kapıyı açıp giriyor vicdansız birlikte takılıyoruzÇok dar banyo ve wc
Dar olmasa en güzel yer aslinda
Açıkçası balkon çok rahat kedim için kendine özel bir oda gibi oluyor pencere kenarında sehpanın üzerine koyuyorum mamasını etrafını izleyerek yemeyi çok seviyor koku konusuna gelince tuvaleti kapalı olmasına rağmen düzenli temizlense dahi kum dağılınca çişleri topaklanmayınca zamanla mutlaka koku oluyor.Bilmem bana balkonda vs olması garip geldi aslında. Yani sonuçta bir klozet onunki de. Bizde koku problemi olmuyor hiç. Koku filtreli tuvaleti. Düzenli temizlenince de hiç koktuğunu bilmem.
Balkondayken kedim daha rahatti tuvaletini yaparkenEvet darsa koyulmaz. Bizim banyo çok büyük tam klozetin yan tarafında da boşluk var baya. Yan yana duruyorlar. Paspası da önünde. Hatta bazen ben lavabodayken çat kapıyı açıp giriyor vicdansız birlikte takılıyoruz
Ha yok bizimki çok rahat.Balkondayken kedim daha rahatti tuvaletini yaparken
Simdi evde kucuk cocukta olunca rahat edemiyor gibi geliyor bana alelacele cikiyor kosarak hatta
Anladım. Bizimki yemeği bizimle masada yiyor.Açıkçası balkon çok rahat kedim için kendine özel bir oda gibi oluyor pencere kenarında sehpanın üzerine koyuyorum mamasını etrafını izleyerek yemeyi çok seviyor koku konusuna gelince tuvaleti kapalı olmasına rağmen düzenli temizlense dahi kum dağılınca çişleri topaklanmayınca zamanla mutlaka koku oluyor.
Kediler illa saçıyor ya tuvaleti kapalıyken nasıl yapıyor anlamıyorum üstelik sadece tuvaletin etrafı değil yatağımda bile çıkıyorBen kendimde ilk günden itibaren bunu kullandım fiyatı da gayet güzel hemde koku vs olmuyor bebek pudrası kokuyor topaklanması da iyi dökülme konusunda benim kedi herşeyi döke saça gezdigi için dökülme olabiliyor ama her kedi aynı degil sorun bizimkinden kaynaklı olabilir kendisi biraz psikopat da
Anladım.Anladım. Bizimki yemeği bizimle masada yiyor.
Evet ben de bir kere aldım ve memnun kaldım mırmır'ın bozulmamış hali gibi ancak çok hızlı tükeniyor sanırım tekrar bulamadım
Hii. Kıyamam kuzuya alerji yaptı demek ki.Ben o kumu kullandığımda kedimin ağzı burnu su gibi akmaya başladı tuvaletine girince. Zaten sonra tuvalete girmek istemedi başka yere çişini yapmaya başladı ben de tekrar değiştirdim kumu ve düzeldi hemen