Kedi kumu önerisine ihtiyacım var

Bizim mutfagin balkonu da kapali camla
Ama soguk oluyor kışın.yaz aylarinda balkonda duruyordu
Kapıyı açık biraksam mutfak buz gibi oluyor
E tabi kedim de üşür balkonda
Lavabolarim müsait degil kumu koymak için
Günlük temizliyorum şimdilik koku yok gibi
Artık evin bir köşesinde duruyor

Pisi pisi ve Van cat.

Ben kendimde ilk günden itibaren bunu kullandım fiyatı da gayet güzel hemde koku vs olmuyor bebek pudrası kokuyor topaklanması da iyi dökülme konusunda benim kedi herşeyi döke saça gezdigi için dökülme olabiliyor ama her kedi aynı degil sorun bizimkinden kaynaklı olabilir kendisi biraz psikopat da

Eklentiler

• Screenshot_20201124-115430.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 50
Migrostan akkum aldık şaşırtıcı ama çok memnun kaldık.
Ben o kumu kullandığımda kedimin ağzı burnu su gibi akmaya başladı tuvaletine girince. Zaten sonra tuvalete girmek istemedi başka yere çişini yapmaya başladı ben de tekrar değiştirdim kumu ve düzeldi hemen

Çok dar banyo ve wc
Dar olmasa en güzel yer aslinda
Evet darsa koyulmaz. Bizim banyo çok büyük tam klozetin yan tarafında da boşluk var baya. Yan yana duruyorlar. Paspası da önünde. Hatta bazen ben lavabodayken çat kapıyı açıp giriyor vicdansız birlikte takılıyoruz

Bilmem bana balkonda vs olması garip geldi aslında. Yani sonuçta bir klozet onunki de. Bizde koku problemi olmuyor hiç. Koku filtreli tuvaleti. Düzenli temizlenince de hiç koktuğunu bilmem.
Açıkçası balkon çok rahat kedim için kendine özel bir oda gibi oluyor pencere kenarında sehpanın üzerine koyuyorum mamasını etrafını izleyerek yemeyi çok seviyor koku konusuna gelince tuvaleti kapalı olmasına rağmen düzenli temizlense dahi kum dağılınca çişleri topaklanmayınca zamanla mutlaka koku oluyor.

Balkondayken kedim daha rahatti tuvaletini yaparken
Simdi evde kucuk cocukta olunca rahat edemiyor gibi geliyor bana alelacele cikiyor kosarak hatta

Anladım. Bizimki yemeği bizimle masada yiyor.

Kediler illa saçıyor ya tuvaleti kapalıyken nasıl yapıyor anlamıyorum üstelik sadece tuvaletin etrafı değil yatağımda bile çıkıyor Önerin için teşekkürler

Evet ben de bir kere aldım ve memnun kaldım mırmır'ın bozulmamış hali gibi ancak çok hızlı tükeniyor sanırım tekrar bulamadım

Evet evet mırmır sıkıntı oldu bizdede. Evden çıkamadığımız dönemde akkum vardı söyledik mecburen eve çıkaran tek firma diye, şaşırdık ama çok beğendik.

Ben o kumu kullandığımda kedimin ağzı burnu su gibi akmaya başladı tuvaletine girince. Zaten sonra tuvalete girmek istemedi başka yere çişini yapmaya başladı ben de tekrar değiştirdim kumu ve düzeldi hemen
Hii. Kıyamam kuzuya alerji yaptı demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…