Kedi kumu önerisi

Sibella2710

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
106
32
27
Merhabalar güzel bir kedi kumu önerir misiniz? En büyük sorun patisine yapışıyor tüm halılar kum patisinden çekerken kumu canı acıyor patiye yapışmayan güzel topaklanan koku hapseden kum var mı? Ever clean öven çok onu aldık o da aynı

Merhaba, ben yaklaşık 2 aydır kedi bakıyorum. Henüz 2 farklı kum deneme imkanım oldu ama bundan sonra kolay kolay değişeceğimi sanmıyorum. Proline marsilya sabunlu kedi kumunu kullanıyorum. Tabii sağa sola saçılıyor ama aşırı delirtecek kadar değil. Yapışma ise çok nadiren burnuna 1 tanecik yapıştırıyor bizimkisi yaptıktan sonra kokluyor mu napıyor bilmiyorum.

çeşit çeşit kum kullandım biri hariç hepsi aynı esasında
tavsiye olarak belki kullanıyorsunuzdur ama üstü kapalı tuvalet ve tuvaletinin önüne şu süzgeç görevini gören matlardan sermeniz
bu arada bizimkinin hiç ayağına kum veya çişli kum yapışmaz sizinkini dişi mi erkek mi yapışan çişi mi kakası mı kedide bir sorun olmasın gösterdiniz mi dediniz mi hiç vetoya

proline aktif karbonlu topaklanan kumu kullanıyorum. bizde en önemli özelliği toz ve koku yapmaması. kedimiz sağ olsun zaten tuvaletten çıkarken dakikalarca patilerini tuvalet paspasına sürtüyor ve temizliyor.

Kesinlikle çam peleti öneriyorum araştırın. Natural basted ya da big cat markası. Benim kedim her tuvalette hapşırdığı için hiç toz olmayan kum araştırdım ve bunu buldum. Topaklanması çok güzel ve dağılması da yok. Seviyosss

Proline kullanıyorum memnunum bende mat kullanmalısınız işinizi kolaylaştıracaktır aktif karbonu çok önermişlerdi ama kedim mutlu olmadı hiç

Oda çok çabuk bitiyor yaa kocaman kocaman oluyor

Natural bastet çam peleti. Çok kum değiştirdim 13 senedir. Bentonitin en iyisinde bile 2 kedi her yeri kum yapıyor. Bu çam peletinde o sorunu yaşamadık. Nadiren kanepenin üstünde görüyorum. Çok nadir. İndirim kolluyorum. 10 ar tane alıyorum kendi sitesinden. Hepsiburada da sık sık indirim görünüyor ama hep kendi sitesinde daha ucuz. Ona dikkat edin.

Merhaba, 2,5 yaşında kedim var Mırmır aktif karbon kedi kumu kullanıyorum asla kokmuyor ve dağılmıyor aşırı memnunum evimde hiç kedi kokusu yok

Vancat proline cok tozutma yapiyor. Toi moi kullaniyordum ama o da iyice sacmaladi kum ne topaklanıyor ne kokuyu hapsediyor.
Tozutmayan ince taneli öneri alabilirim bende

Buarada kokulu kumlar çok sağlıksız arkadaşlar. Kokusuz aktif karbonlu kullanın kedilerinizin sağlığı için.

Ever Clean'i kullandım daha önce beğenmiştim aslında. Acaba kabındaki kum miktarı az geliyor olabilir mi? Kediler tekrar tekrar gömer çünkü, belki gömmeye çalışırken üstüne basıyordur. Kumlar gömdüğü gibi topaklanır ama hiçbiri hemen katılaşmaz, katılaşmadan üzerine basıyorsa tekrar dağılması ve patisine yapışması normal.

Onun dışında Vancat ve Toimoi aktif karbonlularını kullanıyorum memnunum. Ama patisinin arasına kum taneciklerinin girmesini engelleyemezsiniz, mat öneririm onun için de.

Hepinize yorumlar için teşekkür ederim buraya bakmayı unutmuşum o arada vancat gri paket aldım açmadık daha onda da sorun devam ederse hepinizin dediğini tek tek kullanacağım biri bizim çocuğa da yarar elbet

Sandy aktif karbon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…