- 30 Ekim 2016
- 106
- 32
- 27
-
- Konu Sahibi Sibella2710
Oda çok çabuk bitiyor yaa kocaman kocaman oluyorKesinlikle çam peleti öneriyorum araştırın. Natural basted ya da big cat markası. Benim kedim her tuvalette hapşırdığı için hiç toz olmayan kum araştırdım ve bunu buldum. Topaklanması çok güzel ve dağılması da yok. Seviyosss
Merhabalar güzel bir kedi kumu önerir misiniz? En büyük sorun patisine yapışıyor tüm halılar kum patisinden çekerken kumu canı acıyor patiye yapışmayan güzel topaklanan koku hapseden kum var mı? Ever clean öven çok onu aldık o da a
Merhaba, 2,5 yaşında kedim var Mırmır aktif karbon kedi kumu kullanıyorum asla kokmuyor ve dağılmıyor aşırı memnunum evimde hiç kedi kokusu yokMerhabalar güzel bir kedi kumu önerir misiniz? En büyük sorun patisine yapışıyor tüm halılar kum patisinden çekerken kumu canı acıyor patiye yapışmayan güzel topaklanan koku hapseden kum var mı? Ever clean öven çok onu aldık o da aynı
Sandy aktif karbonVancat proline cok tozutma yapiyor. Toi moi kullaniyordum ama o da iyice sacmaladi kum ne topaklanıyor ne kokuyu hapsediyor.
Tozutmayan ince taneli öneri alabilirim bende
Buarada kokulu kumlar çok sağlıksız arkadaşlar. Kokusuz aktif karbonlu kullanın kedilerinizin sağlığı için.