Kedi-köpek yatağı nasıl yapılır ? Evde kedi yatagı yapımı, dikiş makinesi olmadan ( resimli )

Yengec anasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
2.508
6.467
Selamlar
Dikişten pek anlamasam da evimize yeni katılacak kedicik için yatak yapmaya karar verdim
Çok pratik,kolay ve güzel umarim begenirsiniz
Yapmak isteyenlere fikir olur belki diye paylaşmak istedim

Malzemeler

--Polar eski bir battaniye ( veya kullanmadiginiz kiyafette olabilir )

--elyaf ( ben evdeki bebek yastigindan aldim )

--iğne / iplik

Ilk önce polar battaniyemizi daire şeklinde kesiyoruz büyüklügünü istediginiz gibi ayarlayabilirsiniz

Kenarlarini dikiyoruz.bir karış açıklık birakiyoruz

sonra ters çeviriyoruz ( iç - dış yapiyoruz )

ortasina küçük daire şeklinde bir kapla işaretleyip, ilk önce ortasını dikiyoruz ( ok işareti ile resim de belirttim ) bu dikilen yer de içine elyaf koyabilmek için kücük bir açıklık birakiyoruz

elyafı ilk önce ortadaki küçük alana yerleştirip,açık biraktigimiz yeri dikiyoruz ( küçük daireyi tam ortayı )

en son kenarlarina elyaf doldurup açık olan yeri dikiyoruz ( en dış olan yeri )

Son düzenleme:
Çok guzel emegine saglik ama.bu yer yataklarina yatan kedi var mi yahu.
Bizimkinin hem boyle acik yer yatagi var, hem perdeli yatagi var ama 2 gun yatmistir en fazla.
Petek yatagi aldim en sonunda onu kullaniyor devamli.
Tesekkür ederim

Bilmem ki heves edip diktim kedimiz akşam gelecek

bu yaptığınız yatağın benzerini kazağımla yapmıştım kızıma ama 1 yılda 2 kere anca yatmıştır en olmadık yerlere yatıyor ama ona yatmıyor

hee bu arada sakın özenip oyuncak falan da almayın hiç oynamıyorlar buruşturulmuş kağıt la saatlerce oynuyor ama :)))))

peteklere takılan çamaşır kurutma aparatları var ya hani arada geliyor marketlere onlardan yapılıyor işte hem de çok basit :)

bu arada çok güzel olmuş minnoşun yatağı umarım kullanır :)
Onlardan alıp yapmak lazim o zaman

Petek sıcak ve pencere önü oldugu için seviyorlar galiba

Çocuklar da öyle degil mi ? Oyuncakla oynamaz ama oyuncak kutusuyla saatlerce oynar

Çok guzel emegine saglik ama.bu yer yataklarina yatan kedi var mi yahu.
Bizimkinin hem boyle acik yer yatagi var, hem perdeli yatagi var ama 2 gun yatmistir en fazla.
Petek yatagi aldim en sonunda onu kullaniyor devamli.
Benimki yok onu da kullanmıyor. Bizim yatağa gidip yatıyor uykusu gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…