- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
-
- Konu Sahibi Yengec anasi
Teşekkür ederimSüper olmuş
Tesekkür ederimÇok guzel emegine saglik ama.bu yer yataklarina yatan kedi var mi yahu.
Bizimkinin hem boyle acik yer yatagi var, hem perdeli yatagi var ama 2 gun yatmistir en fazla.
Petek yatagi aldim en sonunda onu kullaniyor devamli.
Çok guzel emegine saglik ama.bu yer yataklarina yatan kedi var mi yahu.
Bizimkinin hem boyle acik yer yatagi var, hem perdeli yatagi var ama 2 gun yatmistir en fazla.
Petek yatagı yapmayı ögrenmek istiyorum
Bakalim yapabilirsem paylaşırım buraya
Evet izledigim videolar da metal çubuklarla yapiyorlardıona metal malzeme falan gerekecek dimi?
Evet izledigim videolar da metal çubuklarla yapiyorlardı
peteklere takılan çamaşır kurutma aparatları var ya hani arada geliyor marketlere onlardan yapılıyor işte hem de çok basit :)Evet izledigim videolar da metal çubuklarla yapiyorlardı
Onlardan alıp yapmak lazim o zamanpeteklere takılan çamaşır kurutma aparatları var ya hani arada geliyor marketlere onlardan yapılıyor işte hem de çok basit :)
bu arada çok güzel olmuş minnoşun yatağı umarım kullanır :)
Çocuklar da öyle degil mi ? Oyuncakla oynamaz ama oyuncak kutusuyla saatlerce oynarbu yaptığınız yatağın benzerini kazağımla yapmıştım kızıma ama 1 yılda 2 kere anca yatmıştır en olmadık yerlere yatıyor ama ona yatmıyor
hee bu arada sakın özenip oyuncak falan da almayın hiç oynamıyorlar buruşturulmuş kağıt la saatlerce oynuyor ama :)))))
Çamaşır asma aparatı alınca yapip paylaşırım umarımbende istiyorum petek yatağını.Çünkü kışın direkt peteğin üzerinde yatıyor.
Benimki yok onu da kullanmıyor. Bizim yatağa gidip yatıyor uykusu gelinceÇok guzel emegine saglik ama.bu yer yataklarina yatan kedi var mi yahu.
Sizin yatakta kedi de harikaEki Görüntüle 2639099 bu da benim kızıma yaptığım yatak. Pek kullanmiyo ama olsunsizinki de çok hoş olmus
Teşekkür ederimSizin yatakta kedi de harika
Bizim minik yatiyor şimdilik2 aylık yavru henüz