Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kedi-köpek yatağı nasıl yapılır ? Evde kedi yatagı yapımı, dikiş makinesi olmadan ( resimli )
22 yaşıma kadar hayatim da 1 den fazla kedi hep olmuştu Evimiz bahçeliydi ve 10 a yakın kedi beslerdik Evlenince eşim evde kedi bakmama pek sıcak bakmamisti Çocuklar büyüyünce ısrar ettiler ve sonuç kedimizi sahiplendik İnanirmisiniz bizden fazla ilgileniyor eşim Meğer içinde kocaman bir kedi sevgisi varmişta gizlemis gibi
22 yaşıma kadar hayatim da 1 den fazla kedi hep olmuştu Evimiz bahçeliydi ve 10 a yakın kedi beslerdik Evlenince eşim evde kedi bakmama pek sıcak bakmamisti Çocuklar büyüyünce ısrar ettiler ve sonuç kedimizi sahiplendik İnanirmisiniz bizden fazla ilgileniyor eşim Meğer içinde kocaman bir kedi sevgisi varmişta gizlemis gibi
bende çok korkardım kedilerden çöp atamazdım çay bahçelerinde diken üstünde otururdum ta ki eşim sokakta bulduğu yaralı yavru bir kedi getirene kadar ilk 3 gün kafeste tuttum korkudan sonra kıyamadım çıkardım kafesten koynumda uyuttum üşümesin diye yok böyle bir sevgi kızım şimdi 1 yaşında şimdiye kadar işten geldiğimde kimse onun gibi karşılamadı kapıda beni resmen iki ayak üstünde heyecanla karşılıypr beni çok aşığım iyi ki bizi seçmiş