Sevgili arkadaşlar kedi katili Esogü üniversite öğrencisi Mustafa Can Aksoy'u şikayet edelim esogü rektör 0222 239 37 50
Kediyi işkence ederek bıçaklamış ve 1,5 saat ölmesini beklemiş sonra da video ya çekmiş. Arkadaşlar dayanamıyorum gerçekten. İnternette imza toplanıyor. İmzamızı atalım bu adresten lütfen.
www.change.org/tr/kampanyalar/eskiş...an-aksoyun-okuldan-atılmasını-istiyoruz#share
http://www.guncellik.com/kedi-katili-can-aksoy-kimdir-nereli-kac-yasinda/
canim kedi icin gercekten cok uzuldum ama, suriyede olen binlerce insan icin bu kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz .
canim kedi
icin gercekten cok uzuldum ama, suriyede olen binlerce insan icin bu
kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz .
Çok önyargılı bir yaklaşım maalesef. Çok yazık...
Siz beni ne kadar tanıyorsunuz da neye üzülüp üzülmediğimi biliyorsunuz. Benim yaşadığım yerde çok fazla Suriyeli aile var ve burda onlarla komşuluk içerisindeyiz. Neyse şu an konu bu değil....
İnsan kalbi hiç bir canlının işkence çekmesine dayanamaz ama gerçekten insan kalbine sahip olabilen için !
canim kedi icin gercekten cok uzuldum ama, suriyede olen binlerce insan icin bu kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz .
Suriyeli de gectim kediyi de. Sadece kendimi dilusunuyorym kediye bunu yapan sokajta beni kistirsa ne yapmaz ki. Adamda vicdan duygusu gelismemis. Bunun icin gereken mutlaka yapilmali. Alsinlar tedavi etsinler ya. Tuylerim urperdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?