Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biliyorsunuz ki kredi kartlarından ve ek kartlardan yıllık bir aidat kesiliyor. Haksız alınan bu aidatların geçmişe dönük iadesinin yapılabildiğini duydum. Bu iadeleri alabilenler var mı?
Bize de yol gösterebilir mi?
ben geçmişe dönük duymadım. eylül ayında babamın aannemin ve benim kredi kartım için toplam 150 tl kesmişlerdi (annemle benim kredi kartım babamın ek kartı). gelen ekstrede 150 tlyi görünce babam bankaya gitti. ben kapattırıyorum kartları aidat ödemiyorum dediğinde aidat almayalım o zaman 1 yıl daha kullanın dediler.
Tüketici hakları dediginiz ne? Heyet mi?Hakem Kurulu mu? Vaktiniz varsa biraz daha açar misiniz? Tek dilekçe ile halloluyor mu? Basamak basamak hangi yolları izlemek gerek?
Kusura bakmayın her cümlem bir soru oldu.
Yok önemli değil :) valla hakem mi, heyet mi tam hatırlamıyorum ama
dilekçeyi yazıyorsunuz tüketici hakları zımbırtısına götürüyorsunuz, sonrası onlarda..
ben öğreneyim zımbırtının ne olduğunu yazarım :)