• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi hamile kalirmi

Selam arkadaşlar 4 aylık bir kedim var kapının önünde bakıyorum kızgınlığa giren başka bir kedi onunla çiftleşmeye çalışırken ayırdım 2 kez oldu bende eve aldım kıyamadım fakat korkuyorum hamile kalma ihtimali var mı diye çelimsiz bir kedi ama yinede bu ihtimal beni çok korkutuyor

Var malesef

Minicik daha yaşayamazki bebeği nasıl taşıyacak off

Seni endişelendirmek istemem ama işyeri bahçesinde bi kedimiz vardı
4-5 aylıkkrn hamile kaldı
3 yavrusu olacakmış ama doğuramadı yavrular ölüp zehirlemiş
Ameliyat oldu ama sonra sahiplenen çıkmayınca ameliyat sonrası sokakta kalmış bakım olmayınca da enfeksiyon kapıp hayatını kaybetti
Bu en kötü tablo tabi.
İnşallah senin kedi hamile değildir
Ama sokağa bıraktığın anda yine kediler onu rahat bırakmaz

Seni endişelendirmek istemem ama işyeri bahçesinde bi kedimiz vardı
4-5 aylıkkrn hamile kaldı
3 yavrusu olacakmış ama doğuramadı yavrular ölüp zehirlemiş
Ameliyat oldu ama sonra sahiplenen çıkmayınca ameliyat sonrası sokakta kalmış bakım olmayınca da enfeksiyon kapıp hayatını kaybetti
Bu en kötü tablo tabi.
İnşallah senin kedi hamile değildir
Ama sokağa bıraktığın anda yine kediler onu rahat bırakmaz
Zaten dogursada yaşamaz kendi minicik çünkü bu Ağustos dogumlu

Veteriner bir kez kızışma dönemine girmeyen kediyi asla kisirlastirmaz. Kedi icin cok zararli.

Hamilr kalmissa diye suan da kisirlastirmaz. Istese de yapamaz.

60 gün sonra doğum olmazsa bilin ki hamile degil.

Ama lutfen bir yaşına gelmeden kisirlastirmayin.

Tekrar söylüyorum kizginlik donemine girmediyse hamile kalmaz.

Veteriner bir kez kızışma dönemine girmeyen kediyi asla kisirlastirmaz. Kedi icin cok zararli.

erkek sperm bosalttiysa da dolleyemez dimi
kızgınlik belirtisi gostermiyo disi saatlerdir bizimle

erkek sperm bosalttiysa da dolleyemez dimi
kızgınlik belirtisi gostermiyo disi saatlerdir bizimle

Suan göstermez tabiki:halay:

Şüpheli iliskiden önceki durumunu soruyorum ben. Kendini yerlere atıp bagiriyormuydu, kuyruğunu yana cekiyor muydu diye. Yoksa kizginlikta olsa bile suan sakinlesir zaten.

Ozaman hamile degildir.

Ilk kızışmayi atlatin bir sekilde sokaga salmayin evde bakmaya devam edecekseniz kızışma donemi bittiginde kisirlastirin. Erkeklerde kolay dişi kedide biraz daha zor bir operasyon oluyor ama baska türlü kediyi evde tutabilmek ve bagirmasina tahammul etmek cok güç.

Ben oğlumu kisirlastirdigimda gunlerce ağladım ama balkondan atlamaya baslamisti bacagini kırdı falan mecbur kaldım. Ev kedileri icin kısırlaştırma daha sağlıklı hem.

kızgınlık dönemine girdiğini nasıl anlarız? benim 5 aylık erkek kedim var bazen kendini yalarken pipisinide yalıyor bu nedendir acaba..Minik kuş o kadar tatlıki..korkuyorum onu kısırlaştırmak acaba ona zarar vermekmi olur..ilk defa kedi bakıyorum bu arada

Ozaman hamile degildir.

Ilk kızışmayi atlatin bir sekilde sokaga salmayin evde bakmaya devam edecekseniz kızışma donemi bittiginde kisirlastirin. Erkeklerde kolay dişi kedide biraz daha zor bir operasyon oluyor ama baska türlü kediyi evde tutabilmek ve bagirmasina tahammul etmek cok güç.

Ben oğlumu kisirlastirdigimda gunlerce ağladım ama balkondan atlamaya baslamisti bacagini kırdı falan mecbur kaldım. Ev kedileri icin kısırlaştırma daha sağlıklı hem.
Hepsini kısırlaştirdim bendeki dişilerin en sağlıklisi bence sadece vet biraz korkuttu ama siz rahatlattiniz teşekkürler

Back
X