kedi evi

yellowkitty

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
2.239
31
kızlar tahtadan herşeyini kendim yaptığım kedi evi nasıl olmuş?odam biraz dağınık görünebilir kusura bakmayın burası kullanmadığımız boş bir oda kedimin odası

Eki Görüntüle 164801
$Fotoğraf-0002.jpg kedim yuvasında keyif yaparken:KK1::KK1:
$Fotoğraf-0023d.jpg

Son düzenleme:
çok şirin olmuş ellerine sağlık perdeleri pembede olabilir yastığıda yada perdelerin üzerine ilikli iğnelerde şekilli kumaşlar var onlardan kullanabilirsin pek şeker kedinde buarada asil bi bebekk...:KK1:

bayılldım,harika olmuş kediş evin canım,ellere sağlık :KK71:

bebişin de muhteşem bi bızdık,maşallah ona :emir_bebek::nazar:

çok şirin olmuş ellerine sağlık perdeleri pembede olabilir yastığıda yada perdelerin üzerine ilikli iğnelerde şekilli kumaşlar var onlardan kullanabilirsin pek şeker kedinde buarada asil bi bebekk...:KK1:

çok teşekkürler evet pembede güzel olur ama elimde olan kumaşı değerlendirdim tabi sonra değiştirilebilir perdesi yada minderi

evcil hayvanlar-dostlarımızın köşesinde,benim bebiklerin de başlığı var,bi ara bakarsan sevinirim yellowcum :92:
megin kedileri ismi..

Son düzenleme:
çok güzel olmuş ellerine sağlık :KK9:
oh mis gibi ne tatlı uyur o çapkıınnn :21::KK76:

canım çok hoş olmuş. benimde iki kedim var. biri aynı seninki gibi sarman. bu evi nasıl yaptığını merak ettim. bende yapabilirim. şimdiden teşekkür ederim.

şeklini bir petshopta görmüştüm aynını yapmaya çalıştım gözümde canlandırdım ve tahtaları kendim kestim testereyle gördüğüm modeli çıkarabilecek ölçülerde boyutunu kendi isteğime göre ayarladım daha sonra kestiğim tahtaları çivi yardımıyla birleştirdim çatı kısmında ince kontraplak kullandım dikdörtgen şeklindeki kontraplak ı hafif eğdim ama tam kırmadım üzerinede kırmızı kaplama malzemesiyle kaplayınca çayıya istediğim formu vermiş oldum yuvanın alt kısmındada tahta kullandım üzerine halat sardım kedimin tırmalaması için hepsi tamamlandıktan sonrada yapışkanlı kağıt ile kaplayıp raptiye ilede perdelerini tutturdum yastığıda elimde diktim içinede elyaf doldurdum işte bu kadar biraz karışık oldu ama umarım yapmak isteyenler anlayabilir keşke yapım aşamasında fotoğraflasaydım eklerdim buraya ama o an aklıma gelmedi

Çok tatlı olmuş ağaç ev gibi tepede...ama iyiki benimsemiş yatağını,bazı kedilere yer yaparsın inadına gider koltuk tepelerinde uyur:KK9:

X