Kedi ciğer meselesi...

anlamıyor musun kadının kuyruk acısı var o kadar uğraşmış kabul etmemişsin senin böyle bir durumda cool olman lazım ayrıca yine yengen sana laf söylerse sende aç ağzını nasıl olsa her halükarda abin konuşmayacak sizinle en azından içinde kalmamış olur kafaya takmazsın.kardeşlik evlenene kadar diye boşuna demiyorlar
Aynen oyle evlenene kadarmis.
Zaten altta kalmam daha.

Cok doğru tespit kardeşlik evlenene kadar
Ama karsi taraf icin gecerli olmuyo bu durum onun 6 rane kadesi anasi babasi abimin evinden cikmiyolar. Biz 2 kiz kardes bir annem sigmiyoruz. Bir iki gitsrk hemen gozune batar ben bunlara bi laf sokayimda gelmeseinler der küstürür bizi 2 3 sene girmeyiz evine taki barisana kadar. Ama artik barismada yok hic bi sebeble gorusmeyecegim onlarla.

Ama karsi taraf icin gecerli olmuyo bu durum onun 6 rane kadesi anasi babasi abimin evinden cikmiyolar. Biz 2 kiz kardes bir annem sigmiyoruz. Bir iki gitsrk hemen gozune batar ben bunlara bi laf sokayimda gelmeseinler der küstürür bizi 2 3 sene girmeyiz evine taki barisana kadar. Ama artik barismada yok hic bi sebeble gorusmeyecegim onlarla.
aynen bizim gelinler gibi benim 2 abim var ikiside birbirinden beter hic evlerine gitmeyiz ama o lar hic bisey olmamis gibi surekli gelir felan artik kafa yormuyorum ben ne halleri varsa gorsunler

aynen bizim gelinler gibi benim 2 abim var ikiside birbirinden beter hic evlerine gitmeyiz ama o lar hic bisey olmamis gibi surekli gelir felan artik kafa yormuyorum ben ne halleri varsa gorsunler
Gelincede yer icer bulasigi birakir giderdi.
5 yasinda yegen varonuda dolduruyo bize karsi cocuga annemle biznbaktik ilkndogduhunda aylarcangelinin ailesi kafasini gostermedi mamasini yedirdim bezini degistirdim.simdi teyzeleri dayilari annannesi oldu.
Anneme babanne bile demez abime diyoki bubsenin annen degil bizede surekli laf sokuyo anasi gibi o cocukdan bile nefret ediyorum artik. Kimseyeniyiliknyapmayacaksin onu anladim kimse icin kilini kipirdatmayacaksin fedakarlik yapmayacaksin gecde olsa anladim.
Dersimi koyar o cocuga bakardim ah kafama tukureyim ben ne gecti elime koca bir hic.

Back
X