Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keciboynuzu suyu yapanlar bakabilirmi
- Konu Sahibi Maviesra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
benim eşim onları da yiyordu canım, bayağı fark etti sayı.Merhaba arkadaşlar sperm sayısı için eşine keciboynuzu kuru hazırladım açık sarımsı renk oldu. Haşlanan keçiboynuzu nu çöpe mi atacağız peki geri kullanabilirmiyiz siz nasıl yapıyorsunuz bilgi verirmisin
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Tekrar kaynatmam ama yemeyi düşündüm. Peki keçiboynuzu kurunun faydasini goremedinizmiister atın ister eşiniz yesin ama tekrar kaynatmayın biz bir faydasını göremedik.
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
hayır hem sade olarak yedi eşim, hem suyunu içti ayrıyetten ezcanelerde satılan keçiboynuzu özleri var onlardam aldık yedi hiçbir faydası olmadı yaklaşık 2 yıl kullandı bunlarıTekrar kaynatmam ama yemeyi düşündüm. Peki keçiboynuzu kurunun faydasini goremedinizmi
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Anladım canim doktor tedavisi gerekiyor ozaman sorun neydi ki.? Bizim sperm sayımız 20 milyon cıktı sınırdaymış onu yükseltmek için tıbbi destekten önce bitkisel bi kac destek deneyeyim dedimhayır hem sade olarak yedi eşim, hem suyunu içti ayrıyetten ezcanelerde satılan keçiboynuzu özleri var onlardam aldık yedi hiçbir faydası olmadı yaklaşık 2 yıl kullandı bunları
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Simdi soğutuyorum hazırladım bugün ilk günümüz şifa olur insallahbenim eşim onları da yiyordu canım, bayağı fark etti sayı.
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
bizimde sperm sayımız az zaten tedavi görüyoruz 2 kez tüp bebek yaptırdık şimdi üçüncüyü yaptırcaz, bence geç kalmadan tıbbi destek alınAnladım canim doktor tedavisi gerekiyor ozaman sorun neydi ki.? Bizim sperm sayımız 20 milyon cıktı sınırdaymış onu yükseltmek için tıbbi destekten önce bitkisel bi kac destek deneyeyim dedim
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
biz korona olduk, bayağı sayı düştü eşimde. Keçi boynuzu ile 2-3 ayda toparladı canım. 17milyondan 200milyona çıktı son iki testiSimdi soğutuyorum hazırladım bugün ilk günümüz şifa olur insallah
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Geçen ay gittik doktora hem ben hem o bende sıkıntı çıkmadı tiroitlerim yüksekmiş sadece bizim evliliğimizin 4. Ayı çocuk istiyoruz olmuyor. Ultrosana giricek esim ozaman da tıbbi destek alıcaz. Rabbim yardimcin olsun mutlu haberler almayı nasip eylesin inşallahbizimde sperm sayımız az zaten tedavi görüyoruz 2 kez tüp bebek yaptırdık şimdi üçüncüyü yaptırcaz, bence geç kalmadan tıbbi destek alın
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Ben ve esimde korona gecirdik zaten korona gecirenlerde sperm düşüklüğü oluyormuş inşallah bizede faydası olur çocuk varmı peki 4 aydır deniyoruz olmadi küre başladık bugünbiz korona olduk, bayağı sayı düştü eşimde. Keçi boynuzu ile 2-3 ayda toparladı canım. 17milyondan 200milyona çıktı son iki testi
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
amin teşekkür ederimAllah razı olsun sizde kısa zamanda güzel haberi alın inşallah, bu arada tiroit değerlerinizi normale düşürmeye gayret edin oda olumsuz etkileyebiliyor.Geçen ay gittik doktora hem ben hem o bende sıkıntı çıkmadı tiroitlerim yüksekmiş sadece bizim evliliğimizin 4. Ayı çocuk istiyoruz olmuyor. Ultrosana giricek esim ozaman da tıbbi destek alıcaz. Rabbim yardimcin olsun mutlu haberler almayı nasip eylesin inşallah
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Tiroit ilacına ve folik asite basladim 20 gündür şehir dışındaydım bu ay yumurtlama zamanı kaçtı inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırız çok teşekkür ederim sağlıkla kalın insalahamin teşekkür ederimAllah razı olsun sizde kısa zamanda güzel haberi alın inşallah, bu arada tiroit değerlerinizi normale düşürmeye gayret edin oda olumsuz etkileyebiliyor.
- 20 Nisan 2021
- 5
- 2
- 1
- 40
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Selam canim neler kullandınız bebek oldumu peki bu süreçte bizde naturellen macun başladık esim icin faydası varmı yokmu daha yeniyiz bilemiyozslm arkadaşlar keçi boynuzu bize faydası oldu ama düşük oldu ilk morfoliden oluyormuş konyada arkadaşım aktar recep beyi tavsiye etti yedimiz herşey genetik morfoloji bozuklugu yapıyor dedi biz çok faydasını gördük tavsiye ederim
- 20 Nisan 2021
- 5
- 2
- 1
- 40
biz çok şey denedik yedigimiz herşey morfoloji bozuyormuş mesela bize peynir süt tatlı çikolata bisküvi yasakladı soguk su akciger sonrabeyini hastalar ve morfoloji bozar dedi yemek arasında su içmeyin ve üstüne su içmeyin 1 saat sonra için dedi yenilen gıdayı midemiz 500 parça vitamin yapıyormuş patetes şifalı ama kızarmışı çok zaralıdır ve 2 ay korunun dedi biz çok faydasını gördük hatta çok arkadaşım fayda gördü
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Bizde yeme icmeye dikkat etmeye calisiyoruz esim hayatta tam bir etci sebze vs yemez ama zorla çiğ olarak salatalara ekliyorum incir yediriyorum çok şükür patates kızartması vs yemiyor ağır seyler sevmez ama yinede hazır gıdalar dondurulmuş ürünler tüketiyoruz onlari bırakmamız lazım acilenbiz çok şey denedik yedigimiz herşey morfoloji bozuyormuş mesela bize peynir süt tatlı çikolata bisküvi yasakladı soguk su akciger sonrabeyini hastalar ve morfoloji bozar dedi yemek arasında su içmeyin ve üstüne su içmeyin 1 saat sonra için dedi yenilen gıdayı midemiz 500 parça vitamin yapıyormuş patetes şifalı ama kızarmışı çok zaralıdır ve 2 ay korunun dedi biz çok faydasını gördük hatta çok arkadaşım fayda gördü