oğlunuzun kilosu yaşina göre normalmi? Kabizlik şişmanlik yada zayiflik yapiyormu?benim oğlumun de genelde kakası öyle oluyor.zaten neredeyse normal kaka göremez olduk ama bizde kabızlık hat safhada ve en büyk sebebi de tutması.yani kaksını bekletiyo ve sonundada sorun oluyo tabiki
bol sıvı almalı, günlük taze meyve sebze tüketmeli, anladığım kadarıyla katı yiyeceklerle besleniyor
çorbalar da iyi gelir, kuru kayıs, kuru incir tüketmeli, geçmiş olsun
kızımda bebekliginden beri aynı sorunu yaşıyordu Şuan 7 yaşında bebekken canı yandıgı için yapamadıgından çogu kez acillik oluyor lavmanla çıkartıyorduk
geçtigimiz ayda poposu kanamaya başladı çok korktum sanki adet kanaması gibi damla damla kan geliyordu poposundan yine acilde aldık solugu maktın az içinde yırtık olmuş kabızlıktan dolayı dikkat etmemizi bol su içirmemizi önerdi dr ve tabiki müsül verdi
ogündenberi bi sorun yok çok şükür ishal olmayacak şekilde dozunu kendimiz ayarlıyoruz kakasını yumuşatıyor ve sorunsuz yapıyor çok şükür
( iki saattir bakınıyorum ya hanımlar yememeleri ayrı dert çıkartmaları ayrı Allah cümlemize sabırlar versin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?