keci boynuzu pekmezi...

tamam da deri sarkması olur ilerde onu toparlamak o kadar zor ki kimisi için ameliyat gerekir onu önlemek için spor yapmalısın öyle kas dediysem öyle kas değil fit ve seni kalın gösterek türden. elbise kalıp gibi oturrur. yaşın daha genç kalbini zorlama. istemeden alacaksın çinki ama 2 kilon kalmış. sonra süper olcak.

sende benim kafadansın.Ben Allah ıma şükürler olsun kavuştum ideal kiloma canım darısı başına :) Yalnız insan kiloya kavuşunça duramıyor daha çok diyor yahu
sen nasil aldin kiloyu kac kilosun boyun kac:26:

o iki kiloyu alsammm ne iyi olacak 55 olmak istiyorum

Öncelikle stresten uzak durdum.Ben ayrıca destekleyici ürünlerde kullandım.Protein,vitamin kapsülleri falan.Düzenli yemek yedim.Yoğurt çok tükettim üstüne reçel koyup.Bol bol kuruyemiş yedim.Akşamları öğünümü 2 katına çıkardım.Gece yemelerim fazlaydı.
Ayrıca kafamdan kilo alacaksın illa düşüncesini uzaklaştırdım ve uzun süre tartıya çıkmadım.Kalorisi yüksek yiyecekler ye.Şuan kilom 62,5 boyum 170.

oh ne guzelll darisi basimaaa INSALLAH

cok baktim,boyum 161 felan kilom 48-49 arasi :44::44:

Kiizz, ben aldim baya kilo kilo alma yarismasi yapiyoduk hatta.
duzenli beslenmek sart, hergun kahvalti felan.
Ozelliklede ise basladikdan sonra kilo aldim.
Birde gecenlerde baya dut pekmezi ictim hastayken,
sanirim ordanda bir kac yuz gram icmis oldum
Ama aldigim kilolari muhafaza etmek dahada zor yaa.
Bi ogun atlasam hemen azaliyor.. geri almasi suruyor..

bende iciyorum pekmez sabah ictim hala midem rahatsiz ama icmeye devam edicem bi zarari olmaz istahimida acar belki,
aman dikkat et kaybetme aldigin kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…