keci boynuzu pekmezi...

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.112
598
kizlar bir kac gundur bu pekmezden yemeye basladim kilo aldirir diye sizce aldirirmi faydasini goren oldu mu merak ediyorum:26:​

Canan Karatay pekmezin içinde hiçbir besleyici değer olmadığını söylüyor :44:

kizlar bir kac gundur bu pekmezden yemeye basladim kilo aldirir diye sizce aldirirmi faydasini goren oldu mu merak ediyorum:26:​

Kiz sen o kadar zayif misin ? :26:
Kilo almak cok kolaydir bidenem vermeye gore
Kilo alanlarin topigine baktinmi hic ?

Kiz sen o kadar zayif misin ? :26:
Kilo almak cok kolaydir bidenem vermeye gore
Kilo alanlarin topigine baktinmi hic ?

Bence kilo almakta çok zor bişey :44: Pekmez işe yarıyor canım hatta tadı sana tuhaf geliyorsa sulandırıp içebilirsin aynı değerde ama tadı daha hafif oluyor.

Son düzenleme:
bende arada yıyıorum ama duzenlı bı sekılde degıl. mutlaka vardr faydası. belkı ılerleyen zamanda aldırır kılo

Bence kilo almakta çok zor bişey :44: Pekmez işe yarıyor canım hatta tadı sana tuhaf geliyorsa sulandırıp içebilirsin aynı değerde ama tadı daha hafif oluyor.

sulandirip hic icemem yine iyi kotu sabak 2 corba kasigi aksam yatmadan 2 corba kasigi iciyorum az mi acaba :26:

makarna cok yerimm aslinda her aksam yatmadan bir tabakta makarnami yesem :44:

Yersen canım iyi olur ilk zamanlar miden hafif rahatsızlanacak ama sonra kendini hep mutfakta bulacaksın.Ben şuan bile atıştırıorum kuruyemiş,kurumeyve.Yoğurt ye ayran iç.Bide doktora göründün mü?Metabolizma hızın ve kan değerlerinde önemli.

bence yaş 22 iseyse ideal. daha kemik ağırlığını vermemiş. kilo almaktan ziyade kas çalıştır yada vucut şekili ver. ben öyle yapmıştım. yoksa birden kilo almak şekl bozukluğu yapar. keçi boynuzundan ziyade çünkü o enerji veren bir şey ama illa alacam diyorsan hareketlerini yavaşlatman lazım sonra et sık ye ye yoğurtla birlikte ama dengeli hafta sonları kahvaltıda börek ye ama zeytin yağından yapılmış.bir de beşamel soslu kaşar üstünde fırında makarna.günelik öğünün 4 olsun bol ye. toz proteinler var ama pahalı. kapsül şeklinde balık yağı ye. ekşili yiyecekler ve acı al ki iştah açılsın. fırın yiyecekelri ye genelde şişirir. kızartma yeme sağlıksız

doktorda spor yap demisti :26:ama ben kas istemiyorum ki kilo istiyorum etli butlu olayim

doktorda spor yap demisti :26:ama ben kas istemiyorum ki kilo istiyorum etli butlu olayim

sende benim kafadansın.Ben Allah ıma şükürler olsun kavuştum ideal kiloma canım darısı başına :) Yalnız insan kiloya kavuşunça duramıyor daha çok diyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…