Premature Bebekler keçi boynuzu pekmezi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

feryal46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
32
0
86
43
Kahramanmaraş
kızlar benim bebişte 7 aylık düzeltilmiş 5 aylık.ek gıdalara başlıyoruz keçi boynuzu pekmezi verebilirmiyiz kullanan varmı acaba.doktora sorsam verme der kesim bana ek gıdalara 8 aylık olunca başla demişti ama ben başladım.bebişim emmedi mama veriyorum.bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

selam ....dr neden yok desın kı benım drum daha ılk aylarda az az basla dedı yanı dort aydan sonra basladım ben ek gıdaya ve bu zamana dek her sabah kahvaltılarına mutlaka koyuyorum bal sakıncalı bır yas oncesı pekmez tavsıye edılıyo ....kecı boynuzu yanı harnup pekmezı daha ıyı ama ben hep donusumlu verıyorum bıtınce bı kavanozda uzum pekmezı alıyorum bıtınce harnup ....bazen muhallebılerıne bıle katıyorum sevıyolar ....demırdende zengın ...cok sukur kuvezden cıktıgımızdan berı kan olçumlerı hep ıyı cıktı ..sende ek gıdaya gectın vaktıdır zaten bı cay kasıgı ıle basla mesela ..saglıkla kal canım

her dr başka birşey diyor bizde düzeltilmiş 5 aylıkken ek gıdalara geçtik.nerdeyse yaşlarına gircekler bence artık yavaş yavaş alışmaları gerekiyor ek gıdalara.yani ben pekmez verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…