Bebek Beslenmesi Keçi boynuzu pekmezi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

helenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
194
0
96
35
Nevşehir
mrblar hanımlar çocuğuna keçi boynuzu pekmezi kullanan var mı acaba?ben yeni aldım çok faydası varmış hergun 1-2 yemek kaşığı vermeye başladım ama tereddütlüyüm bana yardımcı olurmusunuzz?

bebeginiz ne kadar bilmiyorum ama benim kızmda 11 aylık bende kullanıyorum,kahvaltılarına 1 tatlı kaşıgı koyuyorum,ancak sabahları aç karnına içine bir kaç damla c vitaminli meyve damlatarak veriniz o zaman kansızlığa birebir.

damak tadı oluşana kadar sorunsuz verdim
ama sonra oda benim gibi kokusundan bile nefret etmeye başladı
şimdi kaşıkla veremiyorum
arada taze meyve suyuna koyuyorum onun bile kokusunu değiştiriyor mübarek
ama çok faydalı

ben de her gün 1 tatlı kaşığı veriyorum...kızım 1,5 yaşında...kansızlık ve zeka gelişimi için faydalı olduğunu duydum

Ben bi markanınkini kullandım keçi boynuzu pekmezi kızımda ishal yaptı. Size iyi gelen bi markayı özelden mesaj gönderebilirmisiniz?

2 yemek kaşıgı çok fazla.agır gelir çocuga.
hergün vemenize gerek yok.haftada bir kere 1 şeker kaşığı yeterli.
ama normal üzüm pekmezini hergün 1 tatlı kaşıgı öneririm.hatta ben çocugumu öyle alıştırdım.kola ,çay yerine pekmezi sulandırarak veriyorum.küçüklükten alıştıgı için severek içiyor.

bende kızıma hergun 1 tatlı kasıgı meyvesıne karıstırıp verıyorum. Bı kabın ıcınde zencefılle karıstırdım ondan verıyorum bronsıtı vardı masallah bıcak gıbı kesıldı. Bu arada kızım 22 aylik

arkadaşlar doktorumuz keçi boynuzu hem kan yapar hemde kışın hastalıklardan korur bir tatlı kaşığı hergün ver dedi..........ben uzun bi süre sabah açken verdim severek yiyodu ama şimdi asla yemiyo ara verip bir süre sonra yeniden deniycem..........

oglum su an 20 aylık.her akşam ot cayı yapıyorum.farklı farklı papatya hatmi zencefıl ada çayı gıbi bu çayı demledıkten sonra ılıyınca 1 2 tatlı kaşıgı keci boynuzu pekmezı koyuyorum.hem çayı tatlandırıyo.hemde faydalı.tavsiye ederim.özellıkle benım oglum gıbi bronşitli cocugunuz varsa

peki zencefili kaç aylıktan itibaren veriyoruz oğlum 16 aylık

ben her kış boyunca keçi boynuzu pekmezini açkarnına veriyorum bayağı koruyor....

canım kızımında bronşiti var bilgilendirirsen sevinirim pekmeze zencefili nasıl karıştırıdn benim elimde kurutulmuş zencefil var tozmu alıcam benim kızımda 2 yaşında fakat merak ettim nekadara nekadar veriyorsun miktarınıda belirtirmisin sonra bilinçsiz kullanırsam ağır gelebilirde...

yemek kaşığı çok değil mi canım bana çay kaşığıyla ver dedi doktorum ben de yarım tatlı kaşığı veriyorum çok faydalı gerçekten hele ki c vitaminiyle verilirse daha etlili......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…