Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

MERHABA KIZLAR BENİM OĞLUM 10 AYLIK BU ARADA İKİZLER KİLO ALAMAMA GİBİ PROBLEMİMİZ VAR İŞTAHI YERİNDE AMA ÇOK HAREKETLİ YERİNDE DURMUYOkaydirigubbakcemile2 ATOM KARINCA GİBİ 10 AYLIK OLMASINA RAĞMEN 7 KİLO 200 GRAM KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ KİLO ALDIRIR DİYOLAR BİLGİSİ OLAN VARSA YADA KULLANAN YARDIMCI OLURMUSUNUZ:hulya:
ya ben ilk defa duydum kilo aldırdığını eğer bir zararı olmazsa bende veririm senin konunu takip ederim canım ii oldu allah sağlıklı uzun ömürler versin canım bebişlerine opuyorumnanaktan
ya ben ilk defa duydum kilo aldırdığını eğer bir zararı olmazsa bende veririm senin konunu takip ederim canım ii oldu allah sağlıklı uzun ömürler versin canım bebişlerine opuyorumnanaktan
canım bugün görüştük doktorumuzla ve bayağıda bir kendim araştırdım normal pekmezden daha çok faydalıymış ve kan yapıyomuş aynı zamnda iştahıda açıyomuş yalnızca günde 1 yemek kaşığı kahvaltıda veya normal olarak ben aldım bile çokkatı bişey normal pekmezleregöre harnup

canım bugün görüştük doktorumuzla ve bayağıda bir kendim araştırdım normal pekmezden daha çok faydalıymış ve kan yapıyomuş aynı zamnda iştahıda açıyomuş yalnızca günde 1 yemek kaşığı kahvaltıda veya normal olarak ben aldım bile çokkatı bişey normal pekmezleregöre harnup
marketlerde hazır bilindik markalar varmı canım sen nerden aldın ?

aktarlarda da var bende faydalı olduğunu duydum ama biraz pütürlü olduğu için galiba kızım yemedi
kilo aldırdığı ve iştah yaptığı söyleniyor ...bence de doğru ..
ama bu pekmezi çocuklara içirmek mesele arkadaşlar
lmaz:
sütün içinde değerini kaybediyor,kalsiyum ve d vitamini aynı anda ve arka arkaya alınmamalı ama buna rağmen ben koydum kızıma küçükken bir süre sütüne bu pekmezden alabildiği kadarı kardır mantığı ile...bu arada kan yapıcı özelliği var ...yetişkinlerde kullanabilir ..özellikle sabahları aç karnına etki eder...
marketlerde hazır bilindik markalar varmı canım sen nerden aldın ?
canım ben aktar-marketten aldım adı nival diğer markalrı inan bende bilmiyorum a.s
ewt çok faydalı.kahavaltıya karıştırınca anlamıolar bile.tavsiye ederim
canım ben aktar-marketten aldım adı nival diğer markalrı inan bende bilmiyorum a.s
saol canım bende bakim bizim burda o markadan varsa alayım opuyorumnanaktan
zaman eskiye dönermi...?
Kayıtlı Üye
benim oğlumdada iştahsızlık ve kansızlık var...bende üzüm pekmezi veriyordum kuzenim hemşire onun hiç faydası olmaz verirsen keçi boynuzunun pekmezini ver demişti ama şimdi balık yağına başladım...sizin bebeklerde iştah artması oldumu_? bende alayım en azındn kansılığına iyi gelir.
kaan'ım diğer yarımsın
Kayıtlı Üye
bende veriyorum oğluma yaklaşık 10 aydır falan ama bir gün üzüm birgün dut birgün harnup pekmezi şeklinde öyle çok fazla iştahını açtığını söyleyemem yani en azından benim bebeğimde öyle oldu ama her çocukta farklılık gösterebilir etkisi tüm bunlarla beraber çok çok faydaları olan kalsiyum ve diğer vitaminleri çok yüksek olan bir pekmez tadı biraz farklı diğer pekmezlerden özellikle sütü sevmeyen çocuklara öneririm dediğim gibi kalsiyum değeri çok yüksek bir besin
merhaba kızlar.ben bu pekmezi annemden biliyorum.kan seviyesi 7 lerden 15 e kadar çıktı sadece bu pekmezi kullanarak.hiçbir hap fayda etmiyordu.ayrıca kendim de hamileliğimde kan seviyem düşük olduğu için tahinle karıştırarak yedim.çok fazla faydasını gördm.teyze kızım kendi bebişine kullandı 6.aydan sonra.1 yaşındayken kan değerleri ölçüldü ve kanı çok iyi çıktı.doktor bile inanamamış.nasıl bu kadar yüksek olur yaşıtlarına göre diye.şimdi benim bebişimde 6 aylık ben de ona da veriyorum.nasıl olsa bal yiyemiyor bari pekmez yesinler.bu arada büyük marketlerde koska nın var onu tercih edin derim.afiyet olsun bebişlere...
merhaba kızlar.ben bu pekmezi annemden biliyorum.kan seviyesi 7 lerden 15 e kadar çıktı sadece bu pekmezi kullanarak.hiçbir hap fayda etmiyordu.ayrıca kendim de hamileliğimde kan seviyem düşük olduğu için tahinle karıştırarak yedim.çok fazla faydasını gördm.teyze kızım kendi bebişine kullandı 6.aydan sonra.1 yaşındayken kan değerleri ölçüldü ve kanı çok iyi çıktı.doktor bile inanamamış.nasıl bu kadar yüksek olur yaşıtlarına göre diye.şimdi benim bebişimde 6 aylık ben de ona da veriyorum.nasıl olsa bal yiyemiyor bari pekmez yesinler.bu arada büyük marketlerde koska nın var onu tercih edin derim.afiyet olsun bebişlere...
Kızlar ben gıda mezunuyum öğretmenım yıllarca bu pekmezi çocuğuna şurup şişesine suyla bulandırıp büyüme şurubu dıye dıye cocuğa vermiş etkılı yöntem çocuklar bu tür doğal şeylerı sevmıyorlar. teyzemde pekmezı yıllarca cocuklarına çay dıye yutturup içirdi.Suyla karıştırıp tabiki çocuk cayın tadını bılmediği için çay nıyetıne ıcıyordu :)) bende kullanıorum pekmezi bebiş için tavsıye ederım.
Benim alerjik olduğu söylenen zaman zaman çok artan bir nefes alma sorunum var her sabah iki kaşık keçiboynuzu pekmmezi i.iyorum akşama kadar rahat nefes alıyorum alerjilere inanılmaz iyi geliyor
Bende 9 aylık oğluma Harnup pekmezi veriyorum ama arkadaşlar dikkatli olun tek başına vermeye çalışın Çünkü bir şeylerle karıştırdığımızda değerlerini kaybediyor. Ben aç karnına bir çay kaşığı ile başladım şimdi bazen gün içerisinde yeni aç karnına bir çay kaşığı daha veriyorum bütün Bebişleri sağlıklı günler diliyorum