- 6 Şubat 2020
- 105
- 27
- 28
- 26
- Konu Sahibi Hayalimdekiseruven
-
Keçiboynuzu kürü de yaptım özü de içirdim çakşır suyu da içirdim. En çok faydayı çakşırdan aldım. Hızı da sayıyı da artırdı. Sizin problem neydi ?Hanimlar eşine keçi boynuzu özü- çakşır suyu kullanan varmi aranizda? Faydasini gördünüzmü. Biz bugün itibariyle başladık
Hareketsizlik ve sayi azligiKeçiboynuzu kürü de yaptım özü de içirdim çakşır suyu da içirdim. En çok faydayı çakşırdan aldım. Hızı da sayıyı da artırdı. Sizin problem neydi ?
O zaman faydası olacaktır devam edin kullanmaya. Bizde bir ayda ileri hız %1’den %4’e çıktı. Sayı da 39milyondan 45milyona çıktı. O ayda hamile kaldım zatenHareketsizlik ve sayi azligi
YaaaO zaman faydası olacaktır devam edin kullanmaya. Bizde bir ayda ileri hız %1’den %4’e çıktı. Sayı da 39milyondan 45milyona çıktı. O ayda hamile kaldım zaten
Biz tam 6 ay denedik malesef 400 bin yükseldi sadeveHanimlar eşine keçi boynuzu özü- çakşır suyu kullanan varmi aranizda? Faydasini gördünüzmü. Biz bugün itibariyle başladık
Merhaba size bir şey soracaktım benim eşimde sperm sayısı iyi sadece biraz hareketsizlik var gibi , şimdi bu çakşır'ı ne zaman kullanmaya başladınız ? ve de ağızda koku oluyor mu malum eşim işe gidiyordaKeçiboynuzu kürü de yaptım özü de içirdim çakşır suyu da içirdim. En çok faydayı çakşırdan aldım. Hızı da sayıyı da artırdı. Sizin problem neydi ?
Ayy çok sevindim canım hayırlısı olsun bende deneyeceğim sadece çakşır suyu mu kullandinO zaman faydası olacaktır devam edin kullanmaya. Bizde bir ayda ileri hız %1’den %4’e çıktı. Sayı da 39milyondan 45milyona çıktı. O ayda hamile kaldım zaten
Morfolojiniz nasıldı morfolojiyi düzeltiyor muO zaman faydası olacaktır devam edin kullanmaya. Bizde bir ayda ileri hız %1’den %4’e çıktı. Sayı da 39milyondan 45milyona çıktı. O ayda hamile kaldım zaten
Öncesinde keçiboynuzu kürü yaptım ama artırmadı o pek. Bi de sperm kalitesini arttırıyor diye çinko ve e vitamini hapı kullandı eşim. E vitaminini bende içtimAyy çok sevindim canım hayırlısı olsun bende deneyeceğim sadece çakşır suyu mu kullandin
%1’di yükselmedi sonradandaMorfolojiniz nasıldı morfolojiyi düzeltiyor mu
Onun zamanı yok. Hamilelik oluşana kadar içsin günde 2 kere. Koku olmuyor sanırım tadı kötü ama öyle bişey farketmedimMerhaba size bir şey soracaktım benim eşimde sperm sayısı iyi sadece biraz hareketsizlik var gibi , şimdi bu çakşır'ı ne zaman kullanmaya başladınız ? ve de ağızda koku oluyor mu malum eşim işe gidiyorda
Koku olmuyorMerhaba size bir şey soracaktım benim eşimde sperm sayısı iyi sadece biraz hareketsizlik var gibi , şimdi bu çakşır'ı ne zaman kullanmaya başladınız ? ve de ağızda koku oluyor mu malum eşim işe gidiyorda
Nasil kullandiginizi bna anlatirmisniz canimO zaman faydası olacaktır devam edin kullanmaya. Bizde bir ayda ileri hız %1’den %4’e çıktı. Sayı da 39milyondan 45milyona çıktı. O ayda hamile kaldım zaten
Ben sayıları karıştırmışım. Hız %11 arttı bir ayda. Hazır suyunu aldık aktardan. Günde iki defa yemeklerden önce 1/3 çay bardağı koyup üzerine su ekleyip içtiNasil kullandiginizi bna anlatirmisniz canim
Caksir kokunun suyuunu mu aldinizBen sayıları karıştırmışım. Hız %11 arttı bir ayda. Hazır suyunu aldık aktardan. Günde iki defa yemeklerden önce 1/3 çay bardağı koyup üzerine su ekleyip içti
Evet aktardan aldık. Mecitefendi markasıCaksir kokunun suyuunu mu aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?