doğum yapacak annelerin telaşları bir başkadır! o mucizevi ana ulaşıncaya dek her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplamak isteriz ve tabi ki herşeyin en özelinin ve en güzelinin olmasını isteriz,çünkü bu bizim ve küçük meleğimizin en doğal hakkıdır
doğum yaptıktan sonra hastane ve mevlütlerinizde veya bebeğinizin yaş gününde sevdiklerinizle paylaşacağınız,bebek şekerlerinin herkes de görünmüş klişeleşmiş olanlarından sıkıldıysanız,size güzel bir teklifim var; bebeğinize özel keçeden yapılmış tamamen doğal ve el emeği bebek magnetleri/çubukları,kapı/duvar süsleri(hem hastane de hem bebeğinizin odasında kullanabileceğiniz)... dahası sizi de bu en güzel gününüzde diğer hamilelerden ayıracak özel aksesuarlar;lohusa tacı,lohusa broşu...
şahsen o en özel günüme ait herşeyin farklı ve bebeğime özel olmasını istediğim için böyle bir yola koyuldum ve benim gibi düşünen tüm anne adaylarının da aynı düşüncelerde olacağı kanısındayım üstelik bu kişiye özel ürünleri çok uygun fiyatlarla sizlere sunuyorum
burada ürünleri paylaşacağım zaten,ama daha fazlasını da görmek isterseniz bloğuma da beklerim (bebek örgüleri,kırkları,ve daha bir çok şey var)
aşağıdaki arabamız aslan parçaları için içi elyaf dolgulu,magnet şeklinde tasarlandı.bitince tek tek paketlenecekler ve sahiplerine doğru yola koyulacaklar
bu da çubuklu bir model,zaten tek çubuklu yaptığım da bu,nedense magnetler daha çok hoşuma gidiyor tabi renkler ve zevkler tartışılmaz,taze annelerin gönlünü nasıl isterse öyle olur
işte bir model daha. bundan yeğenim için ismini yazıp duvar süsü yaptım(kapı için de kullanabilirsiniz). isterseniz tek tek magnet şeklinde de çok güzel duruyor :)
Kurallar gereği satışı yaptığınız el emeği ürünlerin fotoğraflarını sitemizde paylaşmalı, satış sitesi linki vermemeli, ürünlerin fiyatlarını açtığınız topikte paylaşmalı ve satışları sitemiz üzerinden yapmalısınız.
magnet isimlik.doğum günlerinde çocuğunuzun arkadaşlarına dağıtmanız için korsan figürlü isimli magnet.
arkası mıknatıslıdır,istenirse kapı/dolap koluna asmak için ek yapılabilir.farklı renklerde de sipariş verebilirsiniz.