Ne demek rica ederim
N nscckts misafire rağmen yetiştirdim, yoksa yatamazdım ( :
Bugün kargolayacağım
Güle güle kullan
Eki Görüntüle 1690292
Urandım ki
Evet hobiden işe dönüştürmeye çalıştım doğum iznimdeyken ( :Çek canım daha önce yaptığını biliyordum ama hobi aşamasındaydı galiba o zaman. Hepsi çok güzel.
Fiyatları nasıl mesela Ahsen olandan kaç tane alınca ne kadar oluyor?
Evet hobiden işe dönüştürmeye çalıştım doğum iznimdeyken ( :
Ahsen yazan kapı süsü İpek, magnet değil
35 TL
Ben shower mhower yapmadımBen de doğumda hastanede falan dağıtılacak gibi düşünmüştüm. Hani baby shower ın orta direk hali..
Eline sağlık çok güzel olmuş.
bu magnetler cok seker ama gercekden cok guzel yapmıssın kızın cok sanslı valla masallah :)Ben shower mhower yapmadımmevlüt yaptım kırkı çıkınca, onda da magnet dağıttım şunlardan
Eki Görüntüle 1698895
Bi de odası için kapı süsü yaptım
Öyle öyle başladım ufaktan
2 ay sonrada 1.yaş günü var, onun için de bişeyler düşünüyorum
Amin sağ ol cümlemizin, sana da hayırlı doğumlar. Mevlüt yapacak mısınayyyy cok sekerlerallahım esırgesın saglıklı sıhhatlı guzel ömurler versın allahım
Bi hevestir başladım devamı geliyo ( : ilerde mesleğim olsa çok sevinirim hani yaparken zevk alıyorumbu magnetler cok seker ama gercekden cok guzel yapmıssın kızın cok sanslı valla masallah :)
Evet sıcak silikon tabancası kullanıyorumKeçeyi silikonlami yapistiriyosun canim
yok ben mevlut yapmıcam da bebek gorme yapıcam bızde bebek gorme mevlut gıbı oluyor zaten oyuzden ekstra mevlut yapmıcam :)Amin sağ ol cümlemizin, sana da hayırlı doğumlar. Mevlüt yapacak mısın
Bi hevestir başladım devamı geliyo ( : ilerde mesleğim olsa çok sevinirim hani yaparken zevk alıyorum
Evet sıcak silikon tabancası kullanıyorum
O da iyiymiş burda taksit taksit geliniyoyok ben mevlut yapmıcam da bebek gorme yapıcam bızde bebek gorme mevlut gıbı oluyor zaten oyuzden ekstra mevlut yapmıcam :)
bızde de bebek gormeye 1 gunde herkes toplanıp gelıyorO da iyiymiş burda taksit taksit geliniyo
Bende bi kerede çıksın diye mevlüt yapıp çağırdım
103 mü ben bundan sonra eşimin ailesine kalabalık demeyecembızde de bebek gormeye 1 gunde herkes toplanıp gelıyor
ama ben bırden bıre kalabalık ıcınde kalamıyorum oyuzden
1 gun sırf esımın aılesı 1 gun sırf benım aılem 1 gunde konu komsu
3 gune boluyorum tatlı tatlı tontıs tontıs oturuyorum
gelın gormede hepsını 1 gunde almaya kalktım 103 kısı geldı cıldıracak gıbı oldum
ıkı taraflı genış aıleyız de