Keçe Bebek Şekeri - Cekirgee'nin Tasarımları

103 mü ben bundan sonra eşimin ailesine kalabalık demeyecem :KK53: bizim mevlüt sadece kadınlar arası ama ikimizin tarafı beraber 60 kişiydi kalabalık diyodum ikiye bölecektim bölme dediler
tabı tabı sadece kadınlar :oops:
esımın 7 amcası var e onların eşi ve gelınlerı kızları
5 dayısı var eşleri ve gelınlerı kızları
4 teyzesı var kızları ve gelınlerı
3 halası var kızları ve gelınlerı
yarısı sadece bunlardı
:KK70:

tabı tabı sadece kadınlar :oops:
esımın 7 amcası var e onların eşi ve gelınlerı kızları
5 dayısı var eşleri ve gelınlerı kızları
4 teyzesı var kızları ve gelınlerı
3 halası var kızları ve gelınlerı
yarısı sadece bunlardı
:KK70:
Hey maşallah :KK53:

Amin sağ ol cümlemizin, sana da hayırlı doğumlar. Mevlüt yapacak mısın

Bi hevestir başladım devamı geliyo ( : ilerde mesleğim olsa çok sevinirim hani yaparken zevk alıyorum

Evet sıcak silikon tabancası kullanıyorum
Ben çocuk gelişimi bitirdim çok kullandım keçeyi istiyorum bişeyler yapmayida cesaretim yok nasıl basladin

Ben çocuk gelişimi bitirdim çok kullandım keçeyi istiyorum bişeyler yapmayida cesaretim yok nasıl basladin
Hamileyken başladım
Kapı süsü, bebek şekeri, takı yastığı vs
Bunlara zaten ihtiyacım olacaktı, el emeğini de sevdiğimden internetten araştırmaya başladım
Büyük tuhafiye manifaturacılarda keçe oluyo bazen internetten de sipariş ettiklerim oldu

Arkadaşımın oğlunun doğum günü için ( :

2015-12-09 22.27.39.jpg

Hamileyken başladım
Kapı süsü, bebek şekeri, takı yastığı vs
Bunlara zaten ihtiyacım olacaktı, el emeğini de sevdiğimden internetten araştırmaya başladım
Büyük tuhafiye manifaturacılarda keçe oluyo bazen internetten de sipariş ettiklerim oldu
Sağol canım bilgilendirdigin icin

Bi taşla iki kuş ( : İkiz değiller ama hem kız hem erkek iki kardeş için mevlid hediyeliği hazırlar mısınız dediler. İşte sonuç :KK37:
2015-12-25 09.52.57.jpg

Yavaş yavaş hazırlanalım, hep başka bebeklere olmaz bu kezde kızım için kolları sıvıyayım ( :
2015-12-26 22.35.47.jpg

Bu konunu nasıl yeni gördüm hayret ettim şu an.
Çok hoşlar başarılar dilerim.

Ayrıca evde iş yapmak isteyenlere sürekli önerdiğim bir iştir keçe işi. Güzel bir örnek olmuş.

Kdr design için instragram hesabın vs varsa takip etmek isterim.
Çok teşekkür ederim
Facebook sayfam var, bunu söylemek te yasak mı bilmiyorum ama ?

X