kbb doktoru tavsiyesi

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
163
37
kızlar gnaydın oğlum çok rahatsız alerjik astımı var..acil bir doktora gitmemiz lazım..iyi olmayan k.b.b doktorları maalesef başımıza iş açıyor..bze artık iyi k.b.b uzmanı lazm..

bakırköy_bahçelievler_beylikdüzü_avcılar_haznedar_semtlerinde doktor tavsiyesi bekliyorum acil olarak lütfen arkadaşlar

kızlar gnaydın oğlum çok rahatsız alerjik astımı var..acil bir doktora gitmemiz lazım..iyi olmayan k.b.b doktorları maalesef başımıza iş açıyor..bze artık iyi k.b.b uzmanı lazm..

bakırköy_bahçelievler_beylikdüzü_avcılar_haznedar_semtlerinde doktor tavsiyesi bekliyorum acil olarak lütfen arkadaşlar

Günaydın canım,

Bahçelievler Nisa hastanesinde Mehmet bey var. Ben tavsiye ediyorum. Gitmeden önce ameliyattamı değilmi randavu lazımmı arayın derim.
0212 454 4400

Şimdiden geçmiş olsun.

Günaydın canım,

Bahçelievler Nisa hastanesinde Mehmet bey var. Ben tavsiye ediyorum. Gitmeden önce ameliyattamı değilmi randavu lazımmı arayın derim.
0212 454 4400

Şimdiden geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim biz o doktora gittik 2yıl olmuştur sanırım ama güvenemedik..ilaç tedavisi uyuladı iyi gelmedi..amaliyat için daha sonra dedi bizde gittik..tabi oğlum daha kötüleşti..gece nefesi durdu biz acillik olduk..belki iyi bir doktor ama soguduk..

başka varmı peki bildiğin duyduğun

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim biz o doktora gittik 2yıl olmuştur sanırım ama güvenemedik..ilaç tedavisi uyuladı iyi gelmedi..amaliyat için daha sonra dedi bizde gittik..tabi oğlum daha kötüleşti..gece nefesi durdu biz acillik olduk..belki iyi bir doktor ama soguduk..

başka varmı peki bildiğin duyduğun

Malesef başka bildiğim yok. Bi şikayetim olduğunda Mehmet beye giderim ben. Hatanede çalışan yakınımda var. Dİğer dr lara nazaran daha verimli olduğunu söylüyorlar.

kızlar buarada ethica incirli de tamer köse aslında bzm doktorumuz oğlum geçen yıl genizeti amaliyatı oldu.kulaklarınada tüp takıldı..çok iyi bir doktor ..amaliyat için iyi bir doktor vakti çok kısıtlı..kalabalık ..yanlız gittik genz eti şişmişti dedim nolcak
alırız dedi..
dedim alınmıştı zaten doktorda yine alırız dedi..
şimdi alerjisi oldugundan devamlı şişiyor..ama ikidebir oğlumu amaliyat ettiremem..
oyzden o doktoru daelemek zorundayım bzi başka doktora yönlerdirdi zaten kendiside

Malesef başka bildiğim yok. Bi şikayetim olduğunda Mehmet beye giderim ben. Hatanede çalışan yakınımda var. Dİğer dr lara nazaran daha verimli olduğunu söylüyorlar.

anladm .evet doğru söylüyolar diğer bi doktora gittik orda adını unutmuşum..genç bi doktordu..hiç ilgilenmedi direk amaliyat günü vereyim dedi..amaliyat oladabilir olmayadabilir dedi..bzde güvenmedik ethica ya gittik en son artık

öncelikle geçmiş olsun.cocuklar için KBB uzmanı bakırköyde DR MURAT ENÖZ var. kardeşimin oğlunda da aynı alerjik problemler vardı. çocıklarla empati kurabilen, ve onların dilinden anlayan, sevecen ve oldukça cana yakın doktor. biz kendisinden çok memnun kalmıştık. iletişim bilgilerine de internetten ulaşmıştık.

öncelikle geçmiş olsun.cocuklar için KBB uzmanı bakırköyde DR MURAT ENÖZ var. kardeşimin oğlunda da aynı alerjik problemler vardı. çocıklarla empati kurabilen, ve onların dilinden anlayan, sevecen ve oldukça cana yakın doktor. biz kendisinden çok memnun kalmıştık. iletişim bilgilerine de internetten ulaşmıştık.
Tesekkr ederim.saolun.cok sevindim memnun oldugunuza şimdilik hastalık durumunu atlattık gb .. Tekrar sıkıntı olursa sizin önerdiğiniz doktora götürücem ...
Malum iki ayda bir hastalanıyoruz

Back
X