How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kazttraym m priorin mi kullanaym

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
priorin bende pek değişiklik yapmadı... 3 aydır kullanıyorum.. ama tabi her bünyeye farklı etki yapıyor.. .sonuçta destekleyecekse de işe yarayacak olduğundan bence kullanın derim.. ve... beslenmeme dikkat ettiğim günlerde dökülme ciddi biçimde azalıyor.. bir de yaptırdığım kan testi sonrası çinko eksikliği çıktı... ve hergün bir tane aldıgım zinco isimli ilaç ile çinko eksiğimi tamamladığım günlerde dökülmede gözle görülür azalma yaşıyorum.. kan testi ile çinko eksikliğine baktırın derim...!

fozeksis cok tesekkur ederim cevabin icin. kan testi derken kansizlik cinko b12 gibi seylere mi bakilcak? ben kansiz ciktim simdi kan ilaci kullaniyorm 3 haftadir filan ama hic bi degisiklik yok. bide zaten seneleren beri kansizdim. ilk kez kasim dokuluyor. dedigin cinko ilacini alacagim. ne kadar sure iciliyor bu cinko hapi? bi de nasil besleniyosun? ben pek et yemiyorum ama balik her hafta yiyorum. nasil beslencem??? cok tesekkurler..

doktora gitmenin faydası olacagını sanmıyorum çünkü kelin ilacı olsa kendi başına sürer doktorların çogu kel ve bizim burda hepsinin saçı dökülmüş saç ektiriyorlar

konu 2 yıllık ama bu yorum karşısında sesiz kalamıcam
ne demek doktora gitmenin faydası olmaz ya senin
saçların kansızlık demir b12 veya hormonlardan dolayı dökülüyosa?
bunu nasıl anlıycaksın bunu ancak doktorlar anlar kan testiyle üstelik priorin bende kullandım b12 eksikliğine bağlı dökülmem vardı ama onun yanında b12 vitaminide içtim dökülmem durdu
sebebini bulmadan hiç bi ilaç fayda etmez dışardan yapılan bakımda döklmeyi önlemez eğer bu yazdığım sebeplerdense dökülmen....

Back