Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kazttraym m priorin mi kullanaym

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Ashkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
264
2
96
Diğer
kızlar yardım edin saçlarım çok kötü oldu kazıttırsam faydası olurmu yoksa priorin mi kullansam ne yapsam çok dökülüyor her şeyi denedim ne yapsam bilmiyorum tabi kazıtrınca peruk takmak zorunda kalcam yardımmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

öyle bi hata yapma canım pişman olursun sonra peruk sacta çok yapmacık durur sende bundan rahatsız olursun priorin bende kullanmıştım faydasını gördüm sende dene bi istersen yada bi doktora git

Kazıttırmanın belli bir yaştan sonra faydası olmuyor *aşşkım* . . .
Ben denemiştim ...
Saçlarımın sadece gürleşmesi için hatta birkaç defa . . .
Fakat malesef bir faydası olmadı . . .
Belirli bir yaştan sonra kazıttırmak faydalı olmayabilir . . .​

ben prioirin kullanmıştım ve saçlarım çok güçlendi ve kendine geldi.3 sene önce kullandım ve şuan hala bi değişiklik olmadı çok güsel oldu saçlarım.eskide güçsüz ve az gibiydi. şimdi çok güsel maşallah... bence bi dene ben 2 ay kullandım

gecen sene kazidim sacimi ilk defa. ilk aylar iyiydi gürlesti gibiydi ama bakim yapmayinca bi faydasi olmuyor. kazittirirsanda peruk takmana gerek yok buyuk takilar takdinmi cok hos duruyor :) ama mutlaka sac bakimi yaninda beslenmenede dikkat et. beslenmeninde cok buyuk faktoru var.

ben biyerde okudum saç kazıttırmanın saçı gürleştiriceği gibi faydası olmadığı haber sitesiydi bide saçlarında kırık olanların saçlarının daha yavaş uzadığı oda meğersem yanlışmış saç uzaması için saç dipleriyle alakalı kimleri bunu ticariye dökmek için ortaya atılan yanlış bir bilgiymiş kuaförler açısından saçın uzaması kırıkla alakalı değil saç dipleri beslenmemiz kulllanılan ürün dahil birçok şey aslında

Son düzenleyen: Moderatör:
6 yaşındayken babam benim saçlarımı kazıtmış.hayal meyal hatırlıyorum.sonuç hüsran tabi.gürleşme falan yok.saçlarım hala az ve ince telli :bbo:

saçı kazıtmanın kestirmenin gürleştirmeye bir katkısı olmaz saç kökten uzar
kırık saç uzamaz değil uzar ama uzadığını belli etmez çünkü uçlar kırıktır ve kopma varsa da uçlardan koptuğu için saç uzamıor gibi görünür
priorin saçın uzamasına da yardımcı içinde temel vitaminler falan var saç dökülmesi için bana doktor vermişti ama şu an bende etkisinin olduğunu söyleyemeyeceğim ki 1 yıl oldu kullanalı

ben su acidan demistim, eger saclar uzunsa yapilan bakimin sonucunu almak daha uzun surebilir ama kisa kesildigi zaman ve hemen bakima baslanirsa saclarin gurlesme olasiligi daha cabuk olabilir. ama dediginiz gibi köklerle alakasi var bunun icinde kökleri iyi beslemek lazim o yuzden hem bakim hemde sac köklerini besleyici gidalar tüketilmeli.

bütün metodları kullandım::a015:gıdaları denedim ama nafile:1no2: dur bakalım priorin aldım şampuanıyla beraber inş iyi gelir de sizlere tavsiye ederim ayrıca daha önce bioxin amp şam kulandım işe yaramadı:çok üzgünüm::1no2: evigen bemiks işe yaramadıbenneyaptımki ya şaşıyorum böyle saçları gür canlı kalın telli kişilerin saçına inanın hiç bakım yapmıyorlar ve kullandıkları şam 2 -3 milyonluk şampuanlar işte hepsi genetik bilmiyorum inş priorinin faydası olur:bbo:

peki sen doktora gittinmi? doktorada danis bi aldigin priorinide gotur yaninda sor iyi gelirmi diye.

doktora gitmenin faydası olacagını sanmıyorum çünkü kelin ilacı olsa kendi başına sürer doktorların çogu kel ve bizim burda hepsinin saçı dökülmüş saç ektiriyorlar

ama her sac dökümünün sebebi ayni degil ki. basinda mantarda olabilir o yuzden de dokuluyor olabilir veya baska bir sorun vardir bence git bi görün. bu kadar sey denemissin bide bunu dene bakalim :)

aşşkım neye karar verdin sonucu merak ediyorum bilgi verirsen sevinirim.bir arkadaşımda aynı ikilemde ona yol gösterirsen sevinirim

bende priorin kullanıyorum ama dökülmesi kesildi diyemem küçük saçlarım çıkıyor ve saç tellerim kalınlaştı.

6 ay priorin kullandım ve şükür faydasını gördüm...
hemde benim bölgesel dökülmelerim vardı...
doktor kontrolünde kullandım şimdi şükürler olsun iyiyim....

ayrıca muhakkak doktora uzman bir dermotoloğa gitmelisin..
ne demek kelin ilacı olsa..
arkadaşım ben doktorum sayesinde kurtuldum dökülmelerden...
git bir tahlil yapar nedenini söyler hatta belki sana saç mezoterapisi önerir...
öyle bildik şeylerle çözüm arama belki bana yarayan ilaç sana yaramayacak...
ihmal etme muhakkak uzmana danış...

doktora gitmenin faydası olacagını sanmıyorum çünkü kelin ilacı olsa kendi başına sürer doktorların çogu kel ve bizim burda hepsinin saçı dökülmüş saç ektiriyorlar

üstelik hemşiresin yani...
valla yazdıklarına şaşırdım inan...
öncelikle vakit kaybetme hemen bir uzmana görün tahlil yapsınlar o kadar çok şey varki etken olan...ki sende bunları biliyorsundur
örneğin b12 eksikliği+troid hormon bozukluğu+çinko,demir ve c vitamini eksikliği+a vitamininin fazla alınımı,bir sürü şey var... bunları inan dermatologlar tahlille görebiliyorlar...
bence kendi başına porin adlı ilacı kullanma,sorunu araştır gerekirse uzman öneriyor zaten bir ilaç...
bu arada tatlım fazla kafaya takma dökülmeyi,bunu demek kolay değil desende ben inan kafaya takmamayı becermeye başladığım an tedavinin faydasını gördüm...
bu arada hep söylediğim şey bu tarz dökülme fazlalığında dıştan tedavi ancak keseyi ve kalan saçları mahvediyor...cidden asıl olan şey kan yoluyla saça içten destek
bende en az senin kadar kötüydüm ama şuan doktora dua ediyorum canım

şimdi nasıl faydasını gördünüz mü bende doğdumdan beri syrek ve ince telli saçlıyımda hapı almaya düşünüyorum. nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…