Kazene Teşekkürler...

yakında evlenicem düğün hediyesi olarak yollasana mesela:)))))))))))))

kazen abi duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bugün banada geldi , hiç umudum yoktu ama sağolsun kırmamış gönderdi , çok teşekkür ederim...

Pretostonun p sini yapamdan kazen bizi üfürükcüler gibi ürür vallahalaelaelaelaelae

şalgamı sevmem ben:bbo:
Zekama hasta olmayan gacı tanımam:lepi:

Sanadamı önlük gelio nan...
Atlıcam köprüden cekilin....
Hangi köprü daha eyü olurki

canım çok saolŞeniz peki nasıl haberdar olucam bundan ???????
canim siteyi iyi takip edicen admin konu açtimi hemen
baliklama dalcan bizim gibi

nerde o günler atlasanda kurtulsak senden:asigim:-tatlicadiarzu-
kiskandirmak gibi olmasinda az önce geldi önlüğüm:icecream:

teşekkür ederiiiiiiim kızlar Şeniz
çok mutlu oldum ama bi görseniz çocuklar gibi sevindim
akşam giyip eklerim resmimi
artık benimde KK önlüğüm vaaar hihoyyyt

her önlük sahibi olan konu açarsa yandık yaneee...
artık yeni mesajlarda 10 tane 'hamilemiyim' konusu yerine 10 tane 'önlüğüm geldi' konusu çıkar...-tatlicadiarzu-
ayrıca banada geldi:1closedeyes:

ya bu önlük olayı nedir kimlere gidioo:uhm:herkese gidiosa bana neden gelmedii..bende istiyoruumm.hihoyyyt.bu arada önlüğü alan arkadaşlar güle güle kullanın..foto ekleyinde görelim...:enbuyukkk:

aaaaaaaa kızlar hangi kargoyla geldı size bana bi kargo gelmış dosya olarak ama evde yokum dıe geri dönmüş acaba banadamı geldıkı(keşkeeeeeeee)

ohhhhhhh seninde gözün aydin canim benim negüzel ya cok sevindim senin adina inan güle güle takin önlügünü canim

kızlar lütfen biri sylesın hangi kargoyla geldıgını bana bi kargo gelmış ama evde yokum dıe geri dönmüş acaba omu.bide bılgılerınde robi bilişim yazıo

önlugun neye gore geldıgını soran arkadaslarım bi baslık acıldı o konuyu takıp eden herkes formu doldurdu bılgılerını gnderdı o kişilere gnderıldı dıe bılıorum.acaba banada geldımı bılmıoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…