• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazene Teşekkürler...

Kızlar benimde önlüğüm geldi...:sm_cool:
Çok çok teşekkür ederim Kazen, çok mutlu oldum...a.s.
Aslında geçen gün gelmiş ama diğer kargomu bekledikleri için benide bekletmişler...
Sabah sabah kapıma dayandı kargo, daha yeni uyanmıştım, gözümün biri açılmamıştı bile...-tatlicadiarzu-
Hem önlüğüme kavuştum, hemde patilerime...delikafadulden
Pembiş pembiş çok güzel...:asigim:
Baya da bi genişmiş yani...
Arkadan bir dikiş geçsem sırtı açık KK elbisem olacak valla...kaydirigubbakcemile3
pic0024.jpg
pic0025k.jpg

önlüğünü güle güle kullan deryacığım
güzelde yakışmış sana eh artık mutfaktan bir ömür boyu çıkmazsın:roflol: a.s.

Elbise işine girsem mi ki :)

Yaaaa bende istiyommmmmmm..............................bütün üyelerimi gelio bu acaba???

şimalcim cok gusel olmuş.bnm onlukumde gelmiş diken'e gnderene getirene cok tesekkur edrm hemn yarın foto eklıcem bnde cok cok begendım.
kazen bey bncede bı elbıse işine girin kk lı elbiseler fenada olmas yani yda badılerın üstüne kk logoları =))

Yaaaa bende istiyommmmmmm..............................bütün üyelerimi gelio bu acaba???

ya evet yaa bencede.bız uvey evlat mıyız? bızım basımız kel mı? :çok üzgünüm: senağlama bızım neden yok kk onlugumuz. teesuf ederım yanı.cok ıcerledım sımdı ama.duy sevgılı admın kazen... :dilcikar:

ya evet yaa bencede.bız uvey evlat mıyız? bızım basımız kel mı? :çok üzgünüm: senağlama bızım neden yok kk onlugumuz. teesuf ederım yanı.cok ıcerledım sımdı ama.duy sevgılı admın kazen... :dilcikar:

Evet ama sesimizi duyan yok boşver:dilcikar::dilcikar:

yaaa
bendei
istiyorum
önlük
benm niye haberim
olmuyor bu sitede olan
bitenden
forumları
takip
etmeyimi
beceremiyorum
yaaa
bende
istiyorumm

25 mayıs pazartesi banada geldi bilişimden dediler tanımıyorum dedim sizin adınız var dediler bi baktım önlük fıstık yeşili cebide siyah önünde de logomuz.. yeşil murat derler doktora gideceğim gün geldi uğurum o beniiimmm kullanmam kıyamammmmm TEŞEKKÜRLER KAZEN

önlüğünü güle güle kullan canım benim önlüğümde geldi ben gelmez diyordum ama geldi bende bu vesileyle kazene teşekkür edeyim senin topiğini kendi teşekkürüme alet ettim :jeyyar:ama idare et arkadaşım artık bende önlüğü çok beğendim kızımın çeyizine kaldıracağım kullanmaya kıyamam bu arada kızım olursa tabikaydirigubbakcemile3ama olsun oğlumda olsa yine saklarım gelinime veririm dimi amakaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk::enbuyukkk:TEŞEKKÜR EDERİM KAZEN:enbuyukkk::enbuyukkk:

bizim niye haberimiz yok önlükten bende istiyorum kazen bey sesimizi duyun lütfen...

Back