Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PEKDE YAKIŞMIŞ ÖNLÜĞÜN CANIM GÜLE GÜLE KULLAN :1hug:Bu sabah uçtum mutlulukdan :dance:
Çok duygulandım yaasenağlama
Sabah kalktım Dün nasıl yorulduysam biraz geç kalktım
Kahvaltı hazırlıyordum ki zil çaldı
- kim ooooooo dedim
-kargooooo dedi birisi
açtım kapıyı kimden dedim hemen
-Bilişimli bi cümle kurdu heee dedim aldım kargoyu ücretini ödedim
Neyse adam gitti eşim bana bakıyor en bi gayret açtım paketii
Kazen önlük göndermişşş:dance::dance::dance:
Nasıl sevindim anlatamam geçende bir konu vardı oraya yazmıştım ama kazenin belirlediği sayıyı çoktan aşmıştı sayfa hiç beklemiyordum çok duygulandım gözlerim doldu hemensenağlamasenağlama
Eşime durumu anlattım hemen hatta "Kazen sitem etmiş şakayla karışık kimse önlüğü aldım sana sarma yapıp göndereyim abi" demiyor diye
"Bende önlük gelsin söz veriyorum hem İstanbul usulü hemde Afyon usulü sarma yapıcam sana bizi pikniğe götüreceksin yaa o zaman getiririm artık valla söz"yazmıştım...:roflol::roflol:
Eşim diyor şimdi önlüğün geldi sözünü tut artık...
Sözümü tutucam kazene sarma yapıcammm
Çok ama çok teşekkür ediyorum Kazene ve KK
Bir kez daha bu sitedeki biçok şeyin sanalda kalmadığını bana inanmayanlara ispatlamış olduk...
İyiki varsın KK
Not: En çok eşim sevindi KK logosunu merak ediyordu (kazen hatırlar sanıyorum kart tasarımı için gelecek demiştin) sonunda logoyuda görmüş oldum diyor:roflol:
işte fotoda ekliyorum biricik önlüğüm ve bennnnnnn
![]()
ama ama ama ama ama ama amaaaasenağlamasenağlama
nereye yazdınız da geldi önlükler benim niye hbaerim yokkk
burda kimseynen kanka deiliz diyemi buuu hani bizeee nerden nası aldınız bunnarııı
ben de kklıyım ben de kıdemliyim ben de özel üyeyim kötükedihüso beni de alın aranıza Çok üzgünüm çoook