• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazene Teşekkürler...

Anneme anlatana kadar anlımın derisi çatladı ama yine inandıramadım
"Kızım bugün önlük gönderirler yarın seni başka bişeyle kandırıp organlarını alırlar..."
Ah anne ahh beni heç annamadın :)) Akşam bende eklerim resmini kıskandım

:lepi:kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis:teytey:geldi geldi bu sabah benim paketim de geldi yaşasındelikafaduldenteşekkürler kazen abia.s.

Kazen abi bu sabah hepimize sürpriz yapmış.
tam pc açtım oturdum zil çaldı baktım kargo aşağıdan kime dedim adımı söyledi soyadımıda soledı ama yanlıs neyse açtım kapıyı kimden dedim bilişim milişim birşeyler söyledi kabul etmemeyi bile düşündüm.
kızdım:kızgın:
kim gönderiyorsa haber verir kargo bu para vericez herlade diye neyse verdim parayı 3 lira dedi şaşırdım bende.
aldım yumusacık bir paket. zorla açtım bi baktım fıstıkyeşili bir şey anlamadım ne olduğu paketten bir çıkarttım anammmm. önlüğüm gelmiş ben yazdığımda 20 kişiyi çoktan geçmişti zaten ama kazen abi kıayamamış bize göndermiş.
vallaha teşekkür ederim kazen abi sabah sbaha çok mutlu ettin beni.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu sabah uçtum mutlulukdan :dance:
Çok duygulandım yaasenağlama

Sabah kalktım Dün nasıl yorulduysam biraz geç kalktım
Kahvaltı hazırlıyordum ki zil çaldı
- kim ooooooo dedim
-kargooooo dedi birisi
açtım kapıyı kimden dedim hemen
-Bilişimli bi cümle kurdu heee dedim aldım kargoyu ücretini ödedim

Neyse adam gitti eşim bana bakıyor en bi gayret açtım paketii
Kazen önlük göndermişşş:dance::dance::dance:
Nasıl sevindim anlatamam geçende bir konu vardı oraya yazmıştım ama kazenin belirlediği sayıyı çoktan aşmıştı sayfa hiç beklemiyordum çok duygulandım gözlerim doldu hemensenağlamasenağlama
Eşime durumu anlattım hemen hatta "Kazen sitem etmiş şakayla karışık kimse önlüğü aldım sana sarma yapıp göndereyim abi" demiyor diye
"Bende önlük gelsin söz veriyorum hem İstanbul usulü hemde Afyon usulü sarma yapıcam sana bizi pikniğe götüreceksin yaa o zaman getiririm artık valla söz"yazmıştım...:roflol::roflol:

Eşim diyor şimdi önlüğün geldi sözünü tut artık...
Sözümü tutucam kazene sarma yapıcammm

Çok ama çok teşekkür ediyorum Kazene ve KK
Bir kez daha bu sitedeki biçok şeyin sanalda kalmadığını bana inanmayanlara ispatlamış olduk...
İyiki varsın KK

Not: En çok eşim sevindi KK logosunu merak ediyordu (kazen hatırlar sanıyorum kart tasarımı için gelecek demiştin) sonunda logoyuda görmüş oldum diyor:roflol:

işte fotoda ekliyorum biricik önlüğüm ve bennnnnnn
dscf4156.jpg

PEKDE YAKIŞMIŞ ÖNLÜĞÜN CANIM GÜLE GÜLE KULLAN :1hug:

EEEE BİZ NASIL ELDE EDECES BUNUUU :sm_confused:

BİZE YOKMUUUUUU:uhm:

kızlar bende çok mutluyum bana da önlüğüm az önce geldi. akşam eve gidince resim çekip koyacağım. tşkler Kazennnn......

şimdi çatlıcam kıskançlığımdan yahu dünden beri önlükler ulaşıyo adreslerine bi bana gelemedi Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
şaka bi yana iyi günlerde kullan canım

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

benimde az önce geldi önlüğüm... cokacimcoook
tam oğluşuu uyutmak üzereydim ki bi ses adımı çığırıyo... Çok üzgünüm çoook

hangi terbiyesiz :mymeka: dedim önce sonra yataktan kalkınca aklıma geldi hemen fırladım kapıya bi kaktım kargo.... delikafadulden

Allah dedim hihoyyyt kargo ücretini söyledi bende biliyorum zaten dedim hemen uzattım çocuk şaşırdı... :uhm:

tam istediğim gibi... kaydirigubbakcemile2 simmmsiyah... :asigim: harika...

Kazeeennn.... çok teşekkür ederiiim...... a.s.

Ooo maşallah önlük gelenlerin sayısı artmış ne güzel...alkisalkisalkis

Kazen abi hani benim önlüğüm ya...
Ben KK.nın evlatlığımıyım..senağlama

Çok pis kıskandım şimdi önlüklüleri ha...
Gidip kendime bi önlük alayım, önüne de KK.nın logosunu yaptırayım bari...sırnaşık şey

önlüğün hayırlı olsun deryacık güle güle kullan. kullanmamazlık etme bence, kk önlüğüyle yemeklerin lezzetlenir şekerim. önlüğün özelliği bu. saklamalık değil. bizede sarma yap. cokacimcoook
kazenciğe herdaim müteşekkiriz. bizlere hazırlamış olduğu bu ortam harika. başka hiçbir sitede bu samimiyet, bu içtenlik kesinlikle yok. sanal alemin en güzeli burası valla. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hehehe benimki de az önce gelmiş...ben toplantıdayken, geldiğimde masamın üstünde buldum:1closedeyes:
kargoyu eşim ödemiş..Kazen senin deyiminle merci.

ama ama ama ama ama ama amaaaasenağlamasenağlama
nereye yazdınız da geldi önlükler benim niye hbaerim yokkk
burda kimseynen kanka deiliz diyemi buuu hani bizeee nerden nası aldınız bunnarııı

ben de kklıyım ben de kıdemliyim ben de özel üyeyim kötükedihüso beni de alın aranıza Çok üzgünüm çoook

Özel üye olmakla veya birileriyle kanka olmakla alakası yok şutarafagittişutarafagitti
Sadece kazenin açtığı konuya cevap yazdım
Neden bu kadar mtulu olup paylaşıyorum çünkü geleceğini hiç sanmıyordum
Ama kazen bizi kırmadı demek ki bizede gönderdi
Önlük sahibi olmak için özel bişey yapmaya gerek yok sanıyorum kendin olsan yetiyor...

Back