- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
cicegim ozellile'' smileyleri tel mesajlarda yazmayin(seniz ,jeyyar...v.s.:roflol:) ;ucuncu sahislar tarafindan yanlis anlasilabilir '':roflolnu eklemeyi unutmusum :roflol:
anladin seni onu :jeyyar::roflol:
zepp sen çok alemsin ya,:uhm: nasıl unuttum ben oni..:roflol:
1) Forumdaki Moderator ve konu sorumlularina laf ve mesaj atmak kesinlikle yasaktır.
2) Mesajlara su katmak, download linki yerine cam kırığı vermek , paslanmış trojenleri vermek yasaktır
3) Eskimiş mesajlarınız eskiciye verip yerine mandal, camaşır ipi, leğen almak serbessttir.:roflol:
4) Üye girişlerinde mayo ve terlikle gezinmek yasaktır.:roflol:
5) 24 saat online olup, piyasayı öldürmenin alemi yoktur. Günlük online saati 4 saati aşamaz.
6) Konunun olduğu bölümden sevgili yapmak yasaktır, mahalle kızları namusumuzdur.
7) Mesajlara mendil Çaput ve benzeri dilek meteryalleri takmayın gördüğümüz anda sökeriz.:roflol:
8 ) Forum yakınında sigara içmek ateşle yaklaşmak yasaktır.:roflol:
9) Daha ucuz olsun diye mesajlara , iconlara ve konulara Lpg taktırmak tehlikeli ve yasaktır.
11) Arkadaşlarla "Asfalt Ağladı Beeee" tarzında konuşmak yasaktır. Daha çok "sizin gibi arkadaslari forumda görmek isteriz" tarzında cümleler kullanınız...:roflol:
12) Kullandığınız gülücükleri yani smileyleri evde tek başınıza yapmaya çalışmayınız beceremezsiniz.
13) Eğer yardım istiyorsanız kimseye sormayın çok bilen değil çok gezen bilir.
14) Mesaj atarken tümü büyük harflerden oluşan cümleler kullanmayın.Gerekirse Capslock Tuşunu sökün.:roflol:
15) Her Forum kuralları ciddidir kimse okumaz demeyin bu kuralları 13 kişiye verin dileğiniz gerçek olsun.:roflol:
16) Meslek olarak reklamcılığı düşünüyorsanız burası tam size göre bizim reklamımızı yaparak pratik yapın.sengözlerimebaksanab
17) Sayfanın hoş görünmesi için çimlere basmayınız:roflol: