Kazen ve Curly 'nin yeni kurallari ...

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
45
1) Forumdaki Moderator ve konu sorumlularina laf ve mesaj atmak kesinlikle yasaktır.

2) Mesajlara su katmak, download linki yerine cam kırığı vermek , paslanmış trojenleri vermek yasaktır

3) Eskimiş mesajlarınız eskiciye verip yerine mandal, camaşır ipi, leğen almak serbessttir.:roflol:

4) Üye girişlerinde mayo ve terlikle gezinmek yasaktır.:roflol:

5) 24 saat online olup, piyasayı öldürmenin alemi yoktur. Günlük online saati 4 saati aşamaz.

6) Konunun olduğu bölümden sevgili yapmak yasaktır, mahalle kızları namusumuzdur.

7) Mesajlara mendil Çaput ve benzeri dilek meteryalleri takmayın gördüğümüz anda sökeriz.:roflol:
8 ) Forum yakınında sigara içmek ateşle yaklaşmak yasaktır.:roflol:

9) Daha ucuz olsun diye mesajlara , iconlara ve konulara Lpg taktırmak tehlikeli ve yasaktır.

11) Arkadaşlarla "Asfalt Ağladı Beeee" tarzında konuşmak yasaktır. Daha çok "sizin gibi arkadaslari forumda görmek isteriz" tarzında cümleler kullanınız...:roflol:

12) Kullandığınız gülücükleri yani smileyleri evde tek başınıza yapmaya çalışmayınız beceremezsiniz.

13) Eğer yardım istiyorsanız kimseye sormayın çok bilen değil çok gezen bilir.

14) Mesaj atarken tümü büyük harflerden oluşan cümleler kullanmayın.Gerekirse Capslock Tuşunu sökün.:roflol:

15) Her Forum kuralları ciddidir kimse okumaz demeyin bu kuralları 13 kişiye verin dileğiniz gerçek olsun.:roflol:

16) Meslek olarak reklamcılığı düşünüyorsanız burası tam size göre bizim reklamımızı yaparak pratik yapın.sengözlerimebaksanab

17) Sayfanın hoş görünmesi için çimlere basmayınız:roflol:

Peki Zepp'im ben capslook tuşunu söküp küçük harflerle sana küpür etsem gene de ceza yermiyim:asigim::tomato:

Zepp cami duvarına yanaşma bacım:roflol::roflol:
Patronlar hem asfalt ağlatır hemde asfalt öptürürler :roflol:
kırışmış fücüdüm mayoyla gezmeme imkan tanımaz ama ben bir cigaram birde şıpıdık terliklerimden vazgeçmem:roflol:

6) Konunun olduğu bölümden sevgili yapmak yasaktır, mahalle kızları namusumuzdur.

hehehehe buna bittim

18-kaynanaları ihbar etmek sataşmak ve onlar hakkında kötü laf etmek yassakkaydirigubbakcemile3

19-herhangi bir konu hakkında gerekli veya gereksiz soru sormak yasaktırkaydirigubbakcemile3

zepp unutmuşun yavriii ekliyem dedim

15) Her Forum kuralları ciddidir kimse okumaz demeyin bu kuralları 13 kişiye verin dileğiniz gerçek olsun.

ya bu süpermiş..........
13 kişi bulursam dagıtacam.......
yuppyyyyyyyyyyyyyyyy

acaba kazen ve curly sorabılırmısınız
bu topıge benim gibi zavallı marabalar gırebılırmı dıye

zepp'im ilahi ya nerden buldun bunları
kazen ve curly görüp de böyle kurallar koymasınlar da gerçektenkaydirigubbakcemile3

Kullandığınız gülücükleri yani smileyleri evde tek başınıza yapmaya çalışmayınız beceremezsiniz

gerçekten de beceremiyorum
nerden bildinkaydirigubbakcemile3

munem o zaman buralarda fazla dolasmayayim ben :roflol:

:roflol::roflol:

15) Her Forum kuralları ciddidir kimse okumaz demeyin bu kuralları 13 kişiye verin dileğiniz gerçek olsun.
buna öldüm yaaaa:roflol::roflol::roflol:

15) Her Forum kuralları ciddidir kimse okumaz demeyin bu kuralları 13 kişiye verin dileğiniz gerçek olsun

hemen mail atıyım herkeze..:roflol: :roflol:güzeldi yaa haaa haa

peki çoook saygıdeğer zepphanfendicim yüksek müsadenizle bikaç soru sorabilirmiyim
1. foruma girerken havlu bornoz pijama vb giyebiliyozmu
2. forumda 4 saati aşarsak ne halt etmeyi düşünüyorsunuz[halt yüksek şahsınıza küfür gibi gelmemiştir inşallah efenim]
3. ps nin başında sigara. puro ve pipo içen gariban üyelere ne gibi cezai işlemler uygulanacak[farzı mahal adam asmaca veya beş saat ps karşısında ayaktadurmaca vs]
şindilik maruzatım bu kadar sonra aklıma bişey gelirse zatı şahanelerinizi bi daha rahatsız ederim kaydirigubbakcemile

11) Arkadaşlarla "Asfalt Ağladı Beeee" tarzında konuşmak yasaktır. Daha çok "sizin gibi arkadaslari forumda görmek isteriz" tarzında cümleler kullanınız...

Bu tam benlik bir kuralmış:roflol: Gerçi bu sene "En kibar ve nazik üye" birinciliğini kaptırdım. :dilcikar:

12) Kullandığınız gülücükleri yani smileyleri evde tek başınıza yapmaya çalışmayınız beceremezsiniz.

zepp sen anladin oni,, evde tek başına deneyince olmuyor..Şeniz:jeyyar:

başlığı okuyunca sahi sandım ödüm koptu resmen..:roflol:

ben bu kurallardan cok korktum uygulayamasak ne olcak simdi

öyle deme dağ çiçeğim deneyip de yapamayanlar var ben ve deniz gibikaydirigubbakcemile3 deniz okursan kızma bana ama yapmaya çalışıodun inkar etme, buarada gerçekten olmuyor boşuna denemeyin tecrubeyle sabit

24 saat online olup, piyasayı öldürmenin alemi yoktur. Günlük online saati 4 saati aşamaz.

Aklımızda olsun hihihkaydirigubbakcemile3

cicegim ozellile'' smileyleri tel mesajlarda yazmayin(seniz ,jeyyar...v.s.:roflol:) ;ucuncu sahislar tarafindan yanlis anlasilabilir '':roflolnu eklemeyi unutmusum:roflol:
anladin seni onu :jeyyar::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…