- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.645
-
- Konu Sahibi environmentaleng
Kazen erkek ama, bu site sadece kullanıcıların içerik gorebildiği,gizli bir site değil ki. Üye olmadan dahi okunabiliyor birçok şey.yaa şimdi bişey sorcam yani bu sitenin onca kadının sıkıntısını derdini herseyini paylaştıgı yönetici erkek öyle mi nasıl yani şimdi burda paylasılan bütün özel işeyler ki cinsellik bölümü bile var bir erkek tarafından okunuyor öyle mi?? neden kazen kadın deil neden erkek?? nerden bilelim adamın burda yazılanları okuyp dalga gecmediğini yada baskalarına anlatmadıgını kadınların bütün özel hayatları ortaya döklüyor haksız mıyım ben yaaaa
yaa şimdi bişey sorcam yani bu sitenin onca kadının sıkıntısını derdini herseyini paylaştıgı yönetici erkek öyle mi nasıl yani şimdi burda paylasılan bütün özel işeyler ki cinsellik bölümü bile var bir erkek tarafından okunuyor öyle mi?? neden kazen kadın deil neden erkek?? nerden bilelim adamın burda yazılanları okuyp dalga gecmediğini yada baskalarına anlatmadıgını kadınların bütün özel hayatları ortaya döklüyor haksız mıyım ben yaaaa
:))) ya saldırmaya yer arayan okadar cok kişi var ki bi sakin olunKusura bakma ama saçmalamışsın resmen. Siteyi kurarken senden izin mi alacaktı? Üyeliğini iptal ettirebilirsin zorla tutan yok.
yaa şimdi bişey sorcam yani bu sitenin onca kadının sıkıntısını derdini herseyini paylaştıgı yönetici erkek öyle mi nasıl yani şimdi burda paylasılan bütün özel işeyler ki cinsellik bölümü bile var bir erkek tarafından okunuyor öyle mi?? neden kazen kadın deil neden erkek?? nerden bilelim adamın burda yazılanları okuyp dalga gecmediğini yada baskalarına anlatmadıgını kadınların bütün özel hayatları ortaya döklüyor haksız mıyım ben yaaaa
yaniiiArkadaşım zaten konuları okumak için illa üye olmak gerekmiyor. Bunu bilmiyor musun?
Bunun için konu açmanız tuhaf, okumussunuz zaten başka bir topikte, öğrenmişsiniz erkek olduğunu. Burda konu açıp bundan yakınmanın manası ne? Ne dememizi bekliyorsunuz anlamadım.:))) ya saldırmaya yer arayan okadar cok kişi var ki bi sakin olunabartılcak bişey yazmadım ki hemen hırrr yapıosunuz rahat sakin keyifli olun ben erkek oldugunu öğrendim şaşırdım cok mu tuhaf
Bence konulardan oda bıkmıştır
Neden böyle bir hata yaptım bu kadınların çenesi çekilmez diyordur ama napsın ekmek parası :)
Ivit aramızda namahrem varyaa şimdi bişey sorcam yani bu sitenin onca kadının sıkıntısını derdini herseyini paylaştıgı yönetici erkek öyle mi nasıl yani şimdi burda paylasılan bütün özel işeyler ki cinsellik bölümü bile var bir erkek tarafından okunuyor öyle mi?? neden kazen kadın deil neden erkek?? nerden bilelim adamın burda yazılanları okuyp dalga gecmediğini yada baskalarına anlatmadıgını kadınların bütün özel hayatları ortaya döklüyor haksız mıyım ben yaaaa
birazdan da ilk banını alarak mapusu keşfedeceksin sevgili yeni üye
Şaşırmak farklı yaaa niye erkek ki:))) ya saldırmaya yer arayan okadar cok kişi var ki bi sakin olunabartılcak bişey yazmadım ki hemen hırrr yapıosunuz rahat sakin keyifli olun ben erkek oldugunu öğrendim şaşırdım cok mu tuhaf