kazen erkek mi yani

yaa şimdi bişey sorcam yani bu sitenin onca kadının sıkıntısını derdini herseyini paylaştıgı yönetici erkek öyle mi nasıl yani şimdi burda paylasılan bütün özel işeyler ki cinsellik bölümü bile var bir erkek tarafından okunuyor öyle mi?? neden kazen kadın deil neden erkek?? nerden bilelim adamın burda yazılanları okuyp dalga gecmediğini yada baskalarına anlatmadıgını kadınların bütün özel hayatları ortaya döklüyor haksız mıyım ben yaaaa
Kazen erkek ama, bu site sadece kullanıcıların içerik gorebildiği,gizli bir site değil ki. Üye olmadan dahi okunabiliyor birçok şey.
Niye bu kadar takıldınız anlamadım, ayrıca milyon tane bölüm var sitede, sanmıyorum kazen otursun hepsini okusun, birde üstüne dalga geçsin. Bıkmıştır adam yahu.

yaa şimdi bişey sorcam yani bu sitenin onca kadının sıkıntısını derdini herseyini paylaştıgı yönetici erkek öyle mi nasıl yani şimdi burda paylasılan bütün özel işeyler ki cinsellik bölümü bile var bir erkek tarafından okunuyor öyle mi?? neden kazen kadın deil neden erkek?? nerden bilelim adamın burda yazılanları okuyp dalga gecmediğini yada baskalarına anlatmadıgını kadınların bütün özel hayatları ortaya döklüyor haksız mıyım ben yaaaa

K Kazen sitenin kurucusu. Ayrıca kadınlar kulübü , üye olmadan da rahatça herkesin okuyabileceği bir platform. K Kazen in paylaşımlarını gördü iseniz site üyelerinin kişisel bilgilerinin deşifre olmaması için gerekli tüm uyarıları yapan ve aynı zamanda siteye farklı amaçlarla üye olan kişileri siteden uzaklaştıran insan.

Yasal olarak açılan konu mahkemelik olmadı ise ve siteye kayıtları paylaşın ihtarı gelmedi ise tek tek konuları okuyup alay edebilecek bir insan da değil kendisi.

ben birşeyi çok merak ediyorum ya...bu sitenin yöneticileri bi ofisten mi çalışıyolardır.yani normal iş gibi vardiyalı mıdır

Kusura bakma ama saçmalamışsın resmen. Siteyi kurarken senden izin mi alacaktı? Üyeliğini iptal ettirebilirsin zorla tutan yok.
:))) ya saldırmaya yer arayan okadar cok kişi var ki bi sakin olun :KK73::KK73: abartılcak bişey yazmadım ki hemen hırrr yapıosunuz rahat sakin keyifli olun ben erkek oldugunu öğrendim şaşırdım cok mu tuhaf:KK53:

Siteyi üye olmadan pek çok erkeğin de okuyabileceğinin farkındasınız değil mi?

Yıl 2015, hala Kazen erkek mi geyiği yapılıyor. Hanımefendi Türkiye'de kaç tane yazılımcı ve böyle popüler sitesi olan kadın var ki? Daha forum kullanmayı bilmiyorlar her şey Türkçe olduğu halde. Gidip başkasının konusuna dalıp dert anlatıyorlar orada kabak gibi yazan 'yeni konu aç' butonunu görmeden. Ayrıca dalga geçilmesi gereken konularla üyeler de geçiyor. 5-6 üyelik alıp sitede fink atan beyinsizlerle napsın adam?

:))) ya saldırmaya yer arayan okadar cok kişi var ki bi sakin olun :KK73::KK73: abartılcak bişey yazmadım ki hemen hırrr yapıosunuz rahat sakin keyifli olun ben erkek oldugunu öğrendim şaşırdım cok mu tuhaf:KK53:
Bunun için konu açmanız tuhaf, okumussunuz zaten başka bir topikte, öğrenmişsiniz erkek olduğunu. Burda konu açıp bundan yakınmanın manası ne? Ne dememizi bekliyorsunuz anlamadım.

Bence konulardan oda bıkmıştır
Neden böyle bir hata yaptım bu kadınların çenesi çekilmez diyordur ama napsın ekmek parası :)

Ivit aramızda namahrem var :KK70:

X