Gebeliğe Hazırlık Kazara hamile kalmak cidden mümkün mü?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bimola

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
125
65
28
31
Arkadaşlar ben anlayamıyorum. Dört ay oldu denemelere başlayalı, hala yok ama iki gelinimiz de bu dört ay içinde gebe kaldı ve ikisi de kazara oldu istemiyorduk dedi. Var mı böyle bişey cidden? Biliyorum daha çok yeni deniyoruz ama insan etkileniyor. Rabbim aratmasın kimseye, hastalara şifa dertlilere devadır o. Kötü niyetli biri değilim, kafama takmamaya çalışıyorum ama nasıl? Amaç bu iken nasıl takmayacağız? Bir gün düşünmesem ertesi gün aklımda. Allahım sen duy hepimizi, kimseyi gözü yaşlı bırakma. Aminn

Herkesin yumurtlama dönemi farklı olduğu için herkesin hamile kalma dönemi hatta günü farklı oluyor, benimde çevremde istemiyorduk diyen ama hamile kalan çok fazla insan var. Gerçekten böyle olanlar vardır bence.. Herşeyin hayırlısı inşallah tez zamanda seninde olur canım

İşte benim sorum! Ben de bunu çok duyuyorum. Korunursan hamile kalmazsın, belli ki korunmadan cinsel ilişki yaşamışsın, ne bekliyordun ki, bu nasıl kaza diye düşünüyorum hep. Tabi hiç dışımdan diyemiyorum.

Hap, spiral vb kullandığı halde hamile kalan, az sayıda insan vardır ama anladığım çoğu kişinin kastettiği bir kereden bir şey olmaz diyerek ilişkiye girmek veya geri çekilme, takvim gibi aslında korunma yöntemi olmayan uygulamalarla korunduğunu sanırken hamile kalmak.

Çok teşekkürler amin Allah herkese hayırlı evlatlar versin. Uygulamadan yumurtlamamı takip ediyorum sürekli. Ama sanırım yanlış. Ovülasyon testi almayı düşünüyorum artık.

Çok teşekkürler amin Allah herkese hayırlı evlatlar versin. Uygulamadan yumurtlamamı takip ediyorum sürekli. Ama sanırım yanlış. Ovülasyon testi almayı düşünüyorum artık.

Almalısın kesinlikle n11 den toplu al 30 lu 40 lı satıyorlar. Ben bu ay başladım ayın 11inden beri yapıyorum t çizgisini koyu yakalayınca değerlendirdik gerisi kısmet bakalım herşeyin hayırlısı ama kendini takip etme açısından kesinlikle al derim programların hesapladığı doğru olmayabiliyor

İçimden geçenleri yazmışsın valla öyle yani. Hani başka bi yöntem var da biz mi bilmiyoruz acaba. Sonuçta çocuk yapmanın tek yöntemi var demekki korunmamışsın bi kaza olmuş ki hamilesin. Bari istemiyorum deme çileden çıkartma insanı. Rabbim vermiş şükret. Allah hayırlı evlat eylesin ikisini de şimdiden çok seviyorum. Sonuçta ikisi de yiğenim. Allahım bizlere de nasip et hayırlı vakitte hayırlı evlatlar inşallah.

İnstagram da birgebeningünlüğü sayfası hem test satıyor hem de takibine yardımcı oluyor ve o testlerle gebe kalan çok var. Hiç duydun mı canım? Ondan almayı düşünüyorum.

İnstagram da birgebeningünlüğü sayfası hem test satıyor hem de takibine yardımcı oluyor ve o testlerle gebe kalan çok var. Hiç duydun mı canım? Ondan almayı düşünüyorum.

İnstagramda çubuk test satılıyormuş çok kullanan var bende bu ay başladığım için n11 den birinin tavsiyesiyle laboqick aldım 30 lu yanında da 5 tane gebelik testi hediyeydi. Ama alabilirsin onlarıda kullanan çok fazla forumda

Teşekkür ederim canım. İnşallah sana bana isteyen herkese nasip eder Allah hayırlısıyla tez zamanda. Testsonucunu da beklicem haberini

Teşekkür ederim canım. İnşallah sana bana isteyen herkese nasip eder Allah hayırlısıyla tez zamanda. Testsonucunu da beklicem haberini

İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben varım.
Üstelik tek değil, iki çocuğum da kazara.
İlki korunmasız ilişkiydi aman ovulasyon dönemi değil, bir şey olmaz dedik, oldu tek seferdi zaten korunmadığımız.
İkincisi ise korunurken prezervatifte şüpheye düşüp ella içtim 12 saat içinde ama bebeğim 2 yaşına girecek:)

Var yani kazara tek korunmasız hatta korunaklı ilişkide bile hamile kalmak diye bir şey, bende mevcut en azından.

Allah bağışlasın darısı tüm bekleyenlere inşallah

Kazara dedıklerı sey ya dogum kontrol hapının yenı kutusuna baslamadan korunmasız cınsel ılıskı
Ya spıral kayması
Ya da prezervatıf kullanmayıp dısarı bosalan partnerın meninin bir miktarını içeri kaçırmış olması.
Kazaradan kasıt bu yani. Yoksa ev arkadası gibi yatarak leylek bebek getırmıyor kazara dıyerek bunlardan bırını kastedıyorlardır da acıkca soyleyememıslerdır. Sakın kafana takma amacın bu oldugu ıcın olmuyor bende bes sene bekledım ama artık olmuyor saldım dedıgımde hamıle kaldım. Plansız ve yumurtlama gunlerını takıp etmeden ve aman bu aksam bebek aksamı dıyıpte kendını sartlayıp sevısmeyeceksın gercekten sadece bırbırınızı ıstedıgınız ıcın bırlıkte olun nacızane tavsıyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…