- 10 Aralık 2024
- 89
- 10
- 3
- 24
- Konu Sahibi zuleyhanim
-
Başka köfteci var mı ? Gözlemleyin talep ne durumdaHanımlar merhaba 3000 nüfuslu bir kasabada yaşıyorum yazın bu sayi artar sizce buraya küçük bir çiğ köfteci açmak istiyorum sizce kar eder miyim yorumları bekliyorum...
Okul 50 metre yanında mesela ne gibi şeylerokullar varrsa işyerleri varsa bence kar ihtimali var ama başka şeylerde olmalı yanında
yanlış yönlendirmemek adına düzeltme: tabi riskleride unutmamak lazım
Başka köfteci yok en yakın köfteci 16 km uzaklıktaBaşka köfteci var mı ? Gözlemleyin talep ne durumda
Denenebilir o zaman nüfus gencseBaşka köfteci yok en yakın köfteci 16 km uzaklıkta
Kira olarak çok yüksek bişey olacağını sanmıyorumTicaret her zaman risktir:) yerin konumu kirası vs herşeyi etkiler bilemeyiz deneme yanılma yöntemi gibi bir şey
Evet genç birde okulda taşımalı öğrenci çok fazla ve öğlen arasında yenir diye düşünüyorum peki sizce isim hakkı felan ne kadar tutarDenenebilir o zaman nüfus gencse
Bilmem hıc köftecı açmadım vallahiEvet genç birde okulda taşımalı öğrenci çok fazla ve öğlen arasında yenir diye düşünüyorum peki sizce isim hakkı felan ne kadar tutar
Teşekkür ediyorum yorumlarınız içinBilmem hıc köftecı açmadım vallahiaraştıracaksınız
market abur cuburları tuzlular tatlılar, tavuk pilavOkul 50 metre yanında mesela ne gibi şeyler
komegene öyle şeylere izin vermiyor ama diğerlerini bilmiyorummarket abur cuburları tuzlular tatlılar, tavuk pilav
Şimdi şöyle ki bulundğum kasaba ilçeye 16 km ve canlı bir yer pazarı berberi manavı bile var açmak istediğim dükkan okula çok yakın genç nüfus var biz oraya köy önü deriz olarasi oldukça kalabalık ama 40-50 yaş arası ne kadar sever yer bilemiyorum biraz tereddüt ediyorumBizim akrabalar açtı yakında ama hiç sormadım masraflarını
Onlar da gördüğüm hataları söyleyeyim size
İzmir yolu üzerinde işlek bir yol
Gözlemeci açtılar yazın özellikle baya gelen giden oluyor
Kendi inekleri bağ bahçeleri var yetiştirdikleri ürünleri de satıyolar
Diyelim ki müşteri gözleme istedi yanına bir domates biber ya da peynir koyalım demiyorlar
Ee insan tadını bilmediği şeyi neden alsın
Güler yüz tatlı dil ikram bunlar tekrar gelmelerini ya da eşe dosta tavsiye etmelerini sağlar
Diğeri ev yemekleri yapan bir dükkan oranın yerini belediyeden kiraladılar
Annemle hem hayırlı olsun hem de bişeyler yiyelim maddi katkımız olsun diye gidelim dedik inanın köy kahvesi gibi toplanmış erkek akrabaları geri döndük o yüzden
Şimdi ne var denilebilir ama kasaba da çok hoş karşılanmıyor
Annem kadına söylediğin de abla benim de hiç hoşuma gitmiyor her gelen şikayetçi bu durumdan demiş
Kasaba nasıl dışardan yemeğe müsait mi
Bizde gençler gider ama misal babam yaşındakiler hayatta gidip yemez
Genç ve çalışan nüfus önemli
Bodrum da merkeze uzak olan bir mahallesinde açıldı çiğ köfteciŞimdi şöyle ki bulundğum kasaba ilçeye 16 km ve canlı bir yer pazarı berberi manavı bile var açmak istediğim dükkan okula çok yakın genç nüfus var biz oraya köy önü deriz olarasi oldukça kalabalık ama 40-50 yaş arası ne kadar sever yer bilemiyorum biraz tereddüt ediyorum
geçen bir şubesine gittim baya market ürünü vardı artı olarak içli köfte bile vardıkomegene öyle şeylere izin vermiyor ama diğerlerini bilmiyorum
Bodrum da merkeze uzak olan bir mahallesinde açıldı çiğ köfteci
Dediğiniz gibi sadece içecek yeşillik ve içli köfte vardı satılan
Tabi çok güzeldi hatta başka çiğ köfteci olmamasına rağmen kapatmak zorunda kaldı
Sanırım dükkan kirası yüzünden
Eğer kira vermeyecekseniz denenebilir
40 yaşıma geleceğim ben yerim40-50 yaş yer gibi geliyor bana
Anladım teşekkür ediyorum belki tatlı satabiliriz yada ne bilim dondurma felangeçen bir şubesine gittim baya market ürünü vardı artı olarak içli köfte bile vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?