• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazaklardaki Tüylenme yardım!

MeLoDi

LeYLaELaGöZLüBiRÇöLaHuSu!
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
16.067
9
206
İzmir
kazaklarımı hırkalarımı ne kadar dikkatli yıkarsam yıkayayım tüylenmelerine engel olamıyorum. senağlama
ters çeviriyorum, yünlü ya da elde yıkama programında yıkıyorum.
renklerine dikkat ediyorum. aynı renklerle yıkıyorum.
yün şampuanı kullanıyorum.
bir süre sonra top top tüyler oluşuyor.
kazakların tüylenmemesi için ne yapmalıyım?
ve tüyleri nasıl temizleyebilirim?
:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
yardım edecek yok mu ama?
kimse bu sorunu yaşamıyor mu?

Yüncülerde yün temizleme makinası satılıyor onlar etkili oluyor tüylenmenin yok olmasında.

Ben sinbonun kazak traş makinasını aldım çok memnunum süper temizliyor kazaklar yeni almış gibi oluyor bence başka çaresi yok dediğin gibi ne yaparsan yap tüyleniyor hatta penyelerin tüyünü bile alıyor

Ben sinbonun kazak traş makinasını aldım çok memnunum süper temizliyor kazaklar yeni almış gibi oluyor bence başka çaresi yok dediğin gibi ne yaparsan yap tüyleniyor hatta penyelerin tüyünü bile alıyor

teşekkür ederim. fiatını öğrenebilir miyim?

sapasağlam eşyalar eski gibi görünüyor traş makinası pratik gibi görünüyor bende deneyeceğim

ben traş bıçagıyla yapıyorum.örgünün yapısına gore yukarıdan asagıya dogru surttugunuzde cok guzel topluyo.tavsıye ederım.

ben traş bıçagıyla yapıyorum.örgünün yapısına gore yukarıdan asagıya dogru surttugunuzde cok guzel topluyo.tavsıye ederım.

hımm bu da güzel bi öneriymiş aslında ama kumaşın dokusuna zara vermezmi traş bıçağı :kahve:

traş bıçağını pantolonlarımda yapmıştım. güzel temizledi. ama kazaklarda denemedim. çok dikkat etmek lazım. kazak tıraş makinasına bakmak lazım.

Selamlar ,

Ben makinesini duymamıştım..Normal tıraş bıçağı ile yapıyorum kazaklardaki bütün tüylenmeleri yokediyor..Deneyin derim..

Annem de jiletle o çıkan tüyleri yukardan aşağı alır deneyebilirsin kolay

kizlar bende tras bicagiyla yapamiyorum..tuy alici alet super birsey hemde cok pratik sadece suruyorum kesme dikkat etme derdi yok..tavsiye ederim...

Kazaklarınızın Tüylenmesini Önleyin Yeni aldığınız kazakların tüylenmemesi için bir naylon torbaya koyarak 24 saat buzdolabının buzluğunda bekletin. Tüylenmesi önlenir.
diye bir şey okudum daha önce bunu deneyip faydasını gören oldu mu

Kızlar Kazakları makineye atmadan ters çevirin yani ter yıkayın, bu işe yarıyor.önceden tüylenmişleri bilemem ama sonrakilere önlem olur

Back