Kazakistan/Astana Yardım

naznaz

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
89
0
Selamlar.Rica etsem Kazakistan/Astana hakkında biraz bilgi verebilir misiniz.Mesela kışları genelde sert geçiyormuş diye duydum.Kıyafet konusunda kafam karıştı.Türkiye'de kışın giydiğim kıyafetleri orada kullanabilir miyim.Yoksa yetersiz kalır mı.Güzel bir mont almak istiyorum,fiyatlar Türkiye'den çok farklı mı?Değilse kendime yük etmeyip oradan alayım diyorum.Sizin tavsiye edeceğiniz almam gereken şeyler var mı?
Bir de yiyecek konusu var tabi.Burdan neler almamı tavsiye edersinz yanıma.Neleri orada bulamam.yemek kültürleri bizden çok farklı mı?İnş. cevap verecek biri bulunur :)

gec olmus ama yazayim..astana kisin soguk yazin sicak bir sehir turkiyede nerde yasadiginizi bilmiyorum van falan ise aliskin olmalisiniz soguga..montu turkiyeden almanizi tavsiye ederim fiyatlar biraz ucuk..sisme uzun montlar sicak tutar sizi..yemek konusunda sikinti olabilir sebze cesidi yok baharatlar puding hazir tatlilar irmik tarhana alabilirsiniz yaniniza..turkiyeden gida getirenler satanlar mutlaka bulunur..migrosta sucuk peynir cesitleri olurdu simdi yasakmi nedir pek gormuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…