- 18 Şubat 2021
- 2
- -14
- 1
- 26
- Konu Sahibi Dilara7477
-
Bunu bide konu diye mi açtınızMerhaba kaza ile gebe kaldım eşim le sorunlarımız var bebek için çok erken bı zamn kürtaja izin vermiyor, evde kanama başlarsa doktora gidip kürtaj olabilirim , ama bile bile götürmez evde düşük yapmak için ne yapmam gerekiyor lütfen empati yapın ve cevap verin..
Bende canım bende Anne olmayı o kdar çok istersen böyle mesajlar okumak gerçekten insanı üzüyoEmpati yapamıyorum çünkü eşinizle sorunlarınız olmasına rağmen korunmasız bir şekilde ilişkiye girmenizi anlamıyorum hadi girdiniz hadi kaza oldu gebe kalmamak için kullanılan ilaç var o bebeğin günahı ne?! Anne olabilmek için didinen sayısız insan var onlardan biri de bendim. Düşürmek istiyorum yazmışsınız tüylerim diken diken.
Sinirlendim şuan yemin ederim yaEmpati yapamıyorum çünkü eşinizle sorunlarınız olmasına rağmen korunmasız bir şekilde ilişkiye girmenizi anlamıyorum hadi girdiniz hadi kaza oldu gebe kalmamak için kullanılan ilaç var o bebeğin günahı ne?! Anne olabilmek için didinen sayısız insan var onlardan biri de bendim. Düşürmek istiyorum yazmışsınız tüylerim diken diken.
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah her zaman dua ediyorum dileyen isteyen herkese nasip etsin rabbim.Bende canım bende Anne olmayı o kdar çok istersen böyle mesajlar okumak gerçekten insanı üzüyo
Canı veren sen misin ki alasın ? Bebeğine zarar verme . Psikolojini anlıyorum ama hiç bilemezsin belki de karnında ki yavrucak bir ömür bakacak sana . Azıcık elini karnına koy ve sadece ikinizi düşün . Merhametli ol . Ve bu kötü düşünceden bir an önce kurtul . Dua et bol bol . Güzel haberlerini duymayı Ümit ediyorumMerhaba kaza ile gebe kaldım eşim le sorunlarımız var bebek için çok erken bı zamn kürtaja izin vermiyor, evde kanama başlarsa doktora gidip kürtaj olabilirim , ama bile bile götürmez evde düşük yapmak için ne yapmam gerekiyor lütfen empati yapın ve cevap verin..
Yuh size bir canı nasıl öldüreceğinizi mi söyleyeceğizMerhaba kaza ile gebe kaldım eşim le sorunlarımız var bebek için çok erken bı zamn kürtaja izin vermiyor, evde kanama başlarsa doktora gidip kürtaj olabilirim , ama bile bile götürmez evde düşük yapmak için ne yapmam gerekiyor lütfen empati yapın ve cevap verin..
Burada kimse size bu konuda yardımcı olmaz ortak olmak istemez...empati kuramıyoruz çünkü burada açılan konulara ve durum güncellemelerine şöyle bi göz gezdirin derim kaç kişi anne olmak için çabalıyor senelerce bekliyor birbirini tanımayan onca kadın “Anne” olmak için birbirlerine içtenlikle dua ediyor görün okuyun ve şükredin.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Aynen öyle . Ben anlarım hadi istemiyorsun çocuk bari korunmayı bil . Yazık biz ne emekler ile mücadele veriyoruz , sabırla bekliyoruz Rabbim bize doğru anne baba olmayı nasip etsin
Ve bu kandil gecesinde Allah'ım bana ve benim gibi evlat hasreti ile bekleyenlerin duasını kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?