Göz Çevresi Bakımı kaz ayakları

famille

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
152
4
arkadaşlar benim çok ama çok merak ettiğim bir şey var.telavizyonda çıkan manken oyuncu vs bütün ünlülee bakıyorum da yaşları 40 ın üzerinde olanlar özellikle.kadınların hiçbirisinde kaz ayağı denen bişey yok ya .napıyo bunlar allah aşkına .hepside botoks mu yaptırıyo.sorsan kimse botoksu önermiyor.özellikle çok dikkstli bakıyorum güldüklerinde dahi bir tane kaz ayağı yok ya. ne yapıyo bunlar .bileniniz varsa paylaşsın allah rızası için .

Sorma bende yas 35 o derten bende muzdaribim her türlü kremide kullandim ama fayda etmedi....:KK43:

arkadaşlar benim çok ama çok merak ettiğim bir şey var.telavizyonda çıkan manken oyuncu vs bütün ünlülee bakıyorum da yaşları 40 ın üzerinde olanlar özellikle.kadınların hiçbirisinde kaz ayağı denen bişey yok ya .napıyo bunlar allah aşkına .hepside botoks mu yaptırıyo.sorsan kimse botoksu önermiyor.özellikle çok dikkstli bakıyorum güldüklerinde dahi bir tane kaz ayağı yok ya. ne yapıyo bunlar .bileniniz varsa paylaşsın allah rızası için .

annem ;çünkü onlarda botox dolgu gibi medikal tıp müdahalesi var kremlere büyük paralar dökene kadar yılda 1 m
inik dokunuşlar bana daha mantıklı geliyo nohut kadar kremden medet umana kadar

arkadaşlar 31 yaşındayım,hakikaten bu tvdekilere bende dikkat ediyorum gözlerinin altında bir çizgi bile yok ya,benim arkadaşımda öyle bir çizgi yok,bende niye var diyorum hep,aynalara küstüm,herkes sanki o çizgilere bakıyor ya,bunalımdayım resmen,param olsa varya hiç düşünmeden estetik olurdum yada geçmesi için ne gerekiyorsa yapardım,uuuf:KK59:

bende 26 yaşındayım gülünce kırışıklık oluyo herkeste oluyodur bence az çok sanatçılarda bi ton makyaj var kapatıyolardır bi şekilde...

arkadaslar,
25 yasindan itibaren guzenli goz cevresi kremi kullanmak sart

ama hic gec kalnmis sayilmaz.

hemen baslayin,
her aksam ya da her sabah duzenli kullanin,
2 ay sonra farki gorursunuz

hangi krem oldugu farketmez, yasiniza uygun olsun yeter

alın benden de okadar bu sanatçılara bakıyorum tek bir kırışık çizgi yok 32 yaşındayım valla 1 yıldır gülünce çizgiler belirginleşmeye başladı.benim biraz 2.çoçuktan sonra oldu kilo alıp vermeler stres uykusuz bakımsız kalmaların ardından yerleşti tabi valla ben ileride çok kafam bozulursa ufak bir operasyon emin ellerde olurum ben en iyisi bi kumbara alayom biriktirmeye başlayayım bari parasını

annem ;çünkü onlarda botox dolgu gibi medikal tıp müdahalesi var kremlere büyük paralar dökene kadar yılda 1 m
inik dokunuşlar bana daha mantıklı geliyo nohut kadar kremden medet umana kadar

Haklısın gerçekten...Daha 28 yaşındayım ve bekarım Öğrencilik hayatı sürüyorum ama kaz ayağı olayı bende de çok var. Çok belirgin. Allahım ben evlendiğimde adam gözlerime bakamayacak. Çünkü Kaz ayaklarından gözlerimi görbileceğini sanmıyoummm. :KK43: Botoks mu yaptırsak ne..

arkadaşlar 31 yaşındayım,hakikaten bu tvdekilere bende dikkat ediyorum gözlerinin altında bir çizgi bile yok ya,benim arkadaşımda öyle bir çizgi yok,bende niye var diyorum hep,aynalara küstüm,herkes sanki o çizgilere bakıyor ya,bunalımdayım resmen,param olsa varya hiç düşünmeden estetik olurdum yada geçmesi için ne gerekiyorsa yapardım,uuuf:KK59:

O kadar kapatıcıyı ve makyajı sana yapsalar senin de bir tane kırışıklığın kalmaz. Yaakından bakınca senin benim gibi insanlar. Aslında kırış kırışlar sadece makyaj hileleri. Yani ben öyle düşünüyorum.

X