• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserli hatunlar bi yardım edin :)

hahahihihohomerve

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
2
0
6
Kayseri
öncelikle merhabaa :) eylül 8de düğünüm var inşallah :) ama ben niğdedeyim kayseriye gelin gelcem hiç bilmiyorum kuaföre ihtiyacım var gelinliğim türban olcak bilgisi olan yardımcı olabilir mii :) şimdiden teşeşkür ederim :)

Merhaba canım. Benim düğünümde 14 eylülde olacak. Hala kuaför ayarlamadım ama araştırıyorum. Aslında nişanımda gittiğim kuaför iyiydi herkes çok beğenmişti belki ona giderim. Hürriyet dörtyolda bir kuafördü. iyice araştırayım sana da haber veririm inşallah :)

Merhaba canım. Benim düğünümde 14 eylülde olacak. Hala kuaför ayarlamadım ama araştırıyorum. Aslında nişanımda gittiğim kuaför iyiydi herkes çok beğenmişti belki ona giderim. Hürriyet dörtyolda bir kuafördü. iyice araştırayım sana da haber veririm inşallah :)

nasıl mutlu olurum anlatamam :) çooook tesekkur ederım haber beklıcem senden :) sımdıden hayırlı olsun dugunun mutluluklar pesınızı kovalasın :)

Back