kızlar ben 3 yıl oldu ben bıle hala evlımıyım sevgılı oturtamadım ama bız cok neşeliyiz eşimle yani bıde yabancıyım ya burda kımseyı taktıgım yok aman şöle derler yok böle valla kovaladıgım bıle oluyor sokakta kocamı ne yani evlendikte diye neşemizden mi gecelim canım aaaa burada bızım lakabımızda kumrular oldu bızı goren herkes ole dıyor yemeğe çagrılıyoz mesela aman kumrular yan yana dıyolar hheheheheeee
kızlar ben 3 yıl oldu ben bıle hala evlımıyım sevgılı oturtamadım ama bız cok neşeliyiz eşimle yani bıde yabancıyım ya burda kımseyı taktıgım yok aman şöle derler yok böle valla kovaladıgım bıle oluyor sokakta kocamı ne yani evlendikte diye neşemizden mi gecelim canım aaaa burada bızım lakabımızda kumrular oldu bızı goren herkes ole dıyor yemeğe çagrılıyoz mesela aman kumrular yan yana dıyolar hheheheheeee
herkes sustuuuuu
susmadııım
canım senin eşin çok mu ağır başlı sana göre?
senin davranışlar ona neden bu kadar garip geliyor ki?
seçkin allah neşenizi bozmasın
ne güzel yaa çok imrendim. benimde evlenesim geldi :kedi:
hmmm o zor işte. neyse zamanla bunada alışırsınız. bi ortasını bulursunuz inşallahefet..eşim çok ağırbaşlı yaaaa......insanların yanında böle çılgınlıklar yapmaktan nefret eder...ben yaparsam eger sonundada kesin tartışırız...üffffff
valla evlen ama benımkı gibi tam kafana gore bırını bulunca evlen sadecer evli olmak için diil
he canım önce çektik şimdide itioz birbirimizi...
zaman la alışırsınız birbirinizin hareketlrıne ama sen kendınden taviz vermemeye çalış çunki sonra arkası kesilmiyor tavizlerın once kızar falan ama sonra oda alışır senın boyle olmana bi bakmışın artık kızmıyor bile sadece bıraz beklıyceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?