- Konu Sahibi EU1
ulen kayserılı olduunu nasıda belli etmiş 1 mesajla 3 kişiye bırden iletı yazıyor heheheheheh
kayserili ve matematikçi zekası işte. çok pratiğimdir sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ulen kayserılı olduunu nasıda belli etmiş 1 mesajla 3 kişiye bırden iletı yazıyor heheheheheh
:roflol:
Merhaba kizlar senlendirmisiniz burayi ne guzel.
tatlicik ne tuhaf aradan neredeyse bir yil gecmis gibi ama ben hala evliymisim gibi gelmiyor hehe.
Leyla sende hosgeldin canim neler yapiyorsun ufaklikla, surekli disari mi istiyor yoksa havalar da isindi ki.
kıs yıl farklı ama aynı tarihtemi evlenmişz.....aa ne cisel...varya aslında temmuzun 12 si olcaktı hatta rüyasını bilem görmüştüm..ama düğün salonunda o tarih doluymuş bizimkide 20ye kaydı falan filan iştee
evliliğe hazır olmaktan kastım buydu işte. kişiler daha çocuk olduğunu düşünürken evlilik gibi büyük bir sorumluğun altına giriyor...
kader kısmet tabi. herşeyin hayırlısı olsun herkes için...
Aynen canim bende de oyle bilmeyen genelde bekar zannediyor
ve zaten pat diye birde kendini buyumus ve evlenmis ciddi bir kadin olarak goremiyorsun.
Sankim evliler hic eglenceli degillermis gibi dimi, bizde eglenceli evlilerdeniz anam. kaydirigubbakcemile3:sm_cool:[/QUOT]
ne güzel evliliği eğlenceli hale getirebilmek marifet zatenhihoyyyt
güsel sölemişsiin sensim..yani evli olunca sanki ölü gibi olman gerekio....yok yani bu etrafın tepkisi yoksa kimse kendini öle görmez tabi...öle bişki evlisin şunu yapma evlisin bunu yapma ...öff bıktırıolar bazenn.....
Simdi onceleri evlilik cok uzak birseymis gibi gelirdi, evlendik
simdi ise annelik cok uzak gibi geliyor, acaba anne oluncukta hemen anne gibi mi hissetmicem acaba. :roflol::roflol:
ona da çok şahit oldum. 9 ay hamilelik yaşıyo sonra doğum yapıyo sonra hala bu çocuk benim mi ben şimdi anne mi oldum diye uzun süre inanamıyo :roflol: