- Konu Sahibi EU1
vuuuuu nasıl yidin onu cok şerbetli beeeeeeeekıss bendeniz azönce varya saray sarması yedim...nan ne ka cisel birşeymiş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vuuuuu nasıl yidin onu cok şerbetli beeeeeeeekıss bendeniz azönce varya saray sarması yedim...nan ne ka cisel birşeymiş..
o nası bişe. hiç görmedim dee. adından baya jan janlı bişe olduğu belliicokacimcoookkıss bendeniz azönce varya saray sarması yedim...nan ne ka cisel birşeymiş..
canım hemşerilerım ben 3yıllık evlıyım bursada oturuyom gelmez olaydım buralara:) ıkı yıl once bi düşük yaptım bi sorunumuz yok şükür ama olmuyor şimdide iğne tedavisine başladık işte ben 25 yaşındayım eşimde 28
dün anlatamadım kımse yok dıye yıne kımse yok barı anlatıyımda sabah okuyun...
ercandan ayrıldım dünn
:1shok: :1shok: ben burdayım anlatabilrsin istersen tabi.:teselli:
Yaaa neden diye sormak istemiyorum
Üzme kendini fıstığım lütfen.:teselli:
bende üzülmek ıstemıyorum cunkı ayrılma kararını alan benımm..
ama yınede verdıgımm emege gıden 3yılıma üzülmuyo degılımm
Ya canımsın yaa haklısın 3 yıl ama olsun belki böylesi daha hayırlıdır.Zamanla alışır kendine yeni bi yol çizersin
Sen güçlü kızsın canım kalkarız altından.
Hep kafanı dağıtırız takıl bize yerimseniben :teselli:
bugun baya duygusal takıldımm mudurun davetıyelerı geldı allahım bı aglamaya basladım ayrılıgın yan etkılerı
dün anlatamadım kımse yok dıye yıne kımse yok barı anlatıyımda sabah okuyun...
ercandan ayrıldım dünn
ya kıyamam ben sana yyaaaaa Şeniz
Müdür bu sana izin vermeyen müdür demi hani su buluşma topiğinde benim yalakalık yaptığm kaydirigubbakcemile3
Okadarda yalakalık yaptım seni yollamadı ask olsun ona ask mafoldumben
Esraaaaa şekerriiiiim persembe günü izinlisin demiii :kedi:
:1shok:canım benim derdimi dinleyen yok mu yazını gördüğümden beri hep aklımdasın. hatta yarın işyeine gelmeyi düşünüyordum. tatlım hakkında hayırlısı olsun :teselli: biz hep yanındayız bunu unutma a.s
:1shok:canım benim derdimi dinleyen yok mu yazını gördüğümden beri hep aklımdasın. hatta yarın işyeine gelmeyi düşünüyordum. tatlım hakkında hayırlısı olsun :teselli: biz hep yanındayız bunu unutma a.s
merhaba canım.kaydirigubbakcemile5
Evet kuşum biz senin yanındayız üzme kendini.
takıl bize hayatını yaşa :jeyyar:
Bendeniz bu yavru kuşu himayemiz altına alalım mı :jeyyar: